نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

متفرقه چرا رویه‌ی کیک‌ها ترک می‌خورد؟

  • نویسنده موضوع Zahra.gh
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 252
  • کاربران تگ شده هیچ

Zahra.gh

کاربر نیمه فعال
سطح
12
 
ارسالی‌ها
461
پسندها
2,878
امتیازها
15,073
مدال‌ها
11
  • نویسنده موضوع
  • #1
کیک نوعی شیرینی با منشأ اروپایی است که در تهیهٔ آن معمولاً چهار مادهٔ اصلی آرد، شکر، تخم مرغ و کره بهم زده شده و پس از درآمدن به حالت اسفنجی، پخته می‌شوند. به علاوه در برخی از انواع گوناگون کیک‌ها، از موادی چون نشاسته،روغن، میوهٔ درخت و یا خشکبار و مایعاتی مثل شیر، آب یا آب‌میوه و ادویه‌جات گوناگون و همچنین از ماده‌ای برای حجم دادن به خمیر مثل بیکینگ پودر یا خمیرترش نیز استفاده می‌شود.

چرا رویه‌ی کیک‌ها ترک می‌خورد؟


ترک خوردن روی کیک به دلیل یکی از اتفاقات زیر است :

اگر قسمت وسط کیک شما بالا آماده و ترک خورده است، مهمترین علت دمای بیش از اندازه فر شماست؛ اما دلایل دیگری نیز می تواند داشته باشد.

  • ...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Zahra.gh
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] SHIRIN.SH

موضوعات مشابه

عقب
بالا