نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

متفرقه طعم دار کردن ماهی به روش جنوبی ها

  • نویسنده موضوع Mélomanie
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 4
  • بازدیدها 161
  • کاربران تگ شده هیچ

Mélomanie

مدیر بازنشسته
سطح
40
 
ارسالی‌ها
6,097
پسندها
43,837
امتیازها
92,373
مدال‌ها
40
  • نویسنده موضوع
  • #1
طعم دار کردن ماهی به روش جنوبی ها
مجله سیب سبز:
برای مزه‌دار کردن ماهی می‌توان از سبزیجات و ادویه‌های گوناگونی استفاده کرد. برخی از این مواد را باهم مرور می‌کنیم.

گشنیز

این سبزی نه‌تنها در جنوب ایران بلکه بین اعراب و هندی‌ها هم یکی از پرمصرف‌ترین سبزی‌هاست. در انواع قلیه، برای پر کردن داخل شکم ماهی و در انواع کاری‌ها از این سبزی معطر استفاده می‌شود. این سبزی علاوه بر اینکه خاصیت میکروب‌زدایی دارد ضدنفخ و دل درد هم هست.

سیر و پیاز

این دو یار دوست داشتنی، درواقع جزءلاینفک بیشتر غذاها هستند. هر دو از نظر طب سنتی گرم و خشک هستند. سیرکاهش دهنده فشارخون و آنتی‌بیوتیکی طبیعی و پیاز هم به‌عنوان پایین آورنده قندخون و یک انسولین طبیعی بسیار محبوب است.

[IMG...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

Mélomanie

مدیر بازنشسته
سطح
40
 
ارسالی‌ها
6,097
پسندها
43,837
امتیازها
92,373
مدال‌ها
40
  • نویسنده موضوع
  • #2
سالونه ماهی

سالونه در واقع یک غذای خوشمزه جنوبی است که به معنای خورش است. اگرچه در بیشتر خانواده‌های جنوبی کم‌کم به‌دست فراموشی سپرده می‌شود ولی امیدواریم با معرفی این غذا حداقل ماهی‌دوست‌ها یک‌بار آن را امتحان کنند.

[IMG]

مواد لازم:

  • ماهی: 2 تکه
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • رب: یک قاشق غذاخوری
  • آرد: یک قاشق سوپ‌خوری
  • تمبر هندی
  • گوجه فرنگی: سه عدد

طرز تهیه:

1 برای تهیه این غذا ابتدا روی تکه ماهی‌ها نمک و فلفل بپاشید و آنها را داخل روغن سرخ کنید بعد کنار بگذارید.

2. در یک تابه مقداری روغن بریزید و یک عدد پیاز نگینی خرد شده را سرخ کنید. در ادامه 3 حبه سیر...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
  • Love
واکنش‌ها[ی پسندها] Bi hamta

Mélomanie

مدیر بازنشسته
سطح
40
 
ارسالی‌ها
6,097
پسندها
43,837
امتیازها
92,373
مدال‌ها
40
  • نویسنده موضوع
  • #3
استیک ماهی شیر

[IMG]

مواد لازم:

  • ماهی شیر: 2 تکه
  • نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
  • لیموترش: یک عدد
  • مواد لازم برای سس تمرهندی:
  • تمرهندی: 50 گرم
  • آب داغ: یک لیوان
  • رب گوجه‌فرنگی: یک قاشق غذاخوری
  • فلفل قرمز: یک قاشق چای‌خوری

1. دو طرف ماهی شیر را با نمک و فلفل سیاه نیم‌کوب مزه‌دار کنید. داخل ماهیتابه‌تان یک قاشق غذاخوری روغن مایع بریزید و به روغن فرصت بدهید کمی داغ شود. یک طرف ماهی را حدود 3 دقیقه سرخ کنید، حالا نوبت طرف دیگر ماهی است که سرخ شود. ماهی را برگردانید و طرف دیگر آن را نیز گریل کنید.

2. حالا می‌توانید کمی روی ماهی سرخ شده آبلیموی تازه بچکانید تا...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
  • Love
واکنش‌ها[ی پسندها] Bi hamta

Mélomanie

مدیر بازنشسته
سطح
40
 
ارسالی‌ها
6,097
پسندها
43,837
امتیازها
92,373
مدال‌ها
40
  • نویسنده موضوع
  • #4
ماهی ادویه‌دار

این روش مزه‌دار کردن ماهی یکی از قدیمی‌ترین و اصیل‌ترین روش‌های جنوبی است. اگر فقط به‌خاطر بوی زهم ماهی از خوردن آن امتناع می‌کنید، فقط یک‌بار با این روش ماهی را مزه‌دار کنید. مطمئنا از آن راضی خواهید بود.

[IMG]

مواد لازم:

  • ماهی: 2 تکه
  • آرد: 4 قاشق غذاخوری
  • زردچوبه: یک قاشق سوپ‌خوری
  • فلفل قرمز: یک‌دوم قاشق چای‌خوری
  • ادویه ماهی: یک قاشق چای‌خوری
  • نمک: یک قاشق چای‌خوری

روش تهیه:

روش کار بسیار ساده است. آرد را با زردچوبه و نمک و فلفل و ادویه ماهی (که می‌توانید از ادویه‌فروشی‌ها و سوپرمارکت‌های بزرگ تهیه کنید) خوب مخلوط کنید. دوطرف ماهی‌ها را...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

Mélomanie

مدیر بازنشسته
سطح
40
 
ارسالی‌ها
6,097
پسندها
43,837
امتیازها
92,373
مدال‌ها
40
  • نویسنده موضوع
  • #5
فیش برگر

ماهی باید به سرعت مصرف شود.حداکثر مدت نگهداری ماهی در فریزر دو ماه است. بیایید این بار دل به دریا بزنید و به جای سرو ماهی به روش سنتی - یعنی سرخ کرده همراه با سبزی پلو – یک راه متفاوت و جذاب برای تهیه آن انتخاب کنید. بدون شک با این کار خانواده‌تان را شگفت‌زده می‌شوند. شک نکنید بهترین برگر ماهی را شما طبخ می‌کنید و بچه‌ها عاشق طعم آن می‌شوند.

[IMG]


مواد لازم برای 4 نفر:

  • فیله قزل‌آلا: 200 گرم
  • شیر: 200 میلی‌لیتر
  • پیازچه ساطوری: چهار عدد
  • سیب‌زمینی آبپز: 200 گرم
  • سس مایونز:یک قاشق چای‌خوری
  • تخم‌مرغ کوچک: یک عدد
  • پودر نان خشک: 25 گرم
  • آرد ذرت یا آرد...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
عقب
بالا