نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

اتلتیکو1-3رئال؛ سفید، رنگ پایتخت!

• نویسنده موضوع Fati.r
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 2
  • بازدیدها 139
  • کاربران تگ شده هیچ

Fati.r

کاربر نیمه فعال
سطح
5

ارسالی‌ها
563
پسندها
2,284
امتیازها
12,773
مدال‌ها
5
  • نویسنده موضوع
رئال مادرید موفق شد با نتیجه 1-3 اتلتیکو مادرید را مغلوب کند.
رئال مادرید که در هفته های اخیر در اوج قرار دارد، امروز نیز در خانه رقیب همشهری خود عملکرد فوق العاده ای ارائه داد و در نهایت با برتری 1-3، فاصله خود را بارسلونا به پنج امتیاز رساند و در رتبه دوم قرار گرفت.
در دقایق ابتدایی بازی اتفاق خاصی روی دروازه ها رخ نداد و اولین فرصت بازی در دقیقه 10 برابر اتلتیکومادرید ایجاد شد اما ضربه محکم توماس پارتی از بالای دروازه کورتوا به بیرون رفت.

01380430.jpg

01380432.jpg

اما در ادامه رئال مادرید بازی را در دست گرفت و در دقیقه 15 نیز به گل اول دست یافت. روی ارسال کرنر از سمت...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

YGNeae

کاربر خبره
سطح
40

ارسالی‌ها
5,997
پسندها
41,947
امتیازها
0
مدال‌ها
31
سولاری پس از بازی: قهرمانی در لالیگا؟ مادرید تا آخرین لحظه برای تمام جام‌ها می‌جنگد؛ وینیسیوس از بهترین‌ها یاد می‌گیرد

سانتیاگو سولاری پس از بازی در کنفرانس خبری حاضر شد:

تک تک بازیکنان ما استثنایی کار کردند. این یک پیروزی تیمی و روحیه بالای تیمی بود. این همان چیزی بود که باید به آن ادامه دهیم. فوتبال یک بازی تیمی است. در تیم ما همه متعهد هستند و به همین دلیل خیلی خوب تلاش و رقابت می کنند زیرا امتیاز گرفتن کامل در این استادیوم، مستلزم نمایشی مانند امروز بود. به بازیکنانم افتخار می کنم. آنها...

امضا : YGNeae

YGNeae

کاربر خبره
سطح
40

ارسالی‌ها
5,997
پسندها
41,947
امتیازها
0
مدال‌ها
31
دیگو سیمئونه: فکر نمی کنم داور باعث شکست ما شده باشد؛ دلیل شکست ما بازی خوب رئال مادرید بود

دیگو سیمئونه در کنفرانس خبری پس از بازی در مورد تصمیمات داور در تعیین نتیجه گفت:

به رئال مادرید بابت پیروزی تبریک می گویم. فکر نمی کنم داور باعث شکست ما شده باشد. اتلتیکو به دلیل بازی خوب حریفش شکست خورد. من معمولا در مورد VAR صحبت نمی کنم و معتقدم این چیزی است که به مرور قطعا بهتر می شود و کار را برای همه آسان تر می کند. من نمی توانم صحنه های آهسته بازی را مانند کسانی که در اتاق VAR هستند، از مانیتور ببینم. بنابراین امیدوارم تصمیمات آنها...

امضا : YGNeae

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا