نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

زندگینامه بیوگرافی خاطره اسدی | بازیگر

• نویسنده موضوع Unidentified
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 6
  • بازدیدها 227
  • کاربران تگ شده هیچ

Unidentified

کاربر فعال
سطح
6

ارسالی‌ها
984
پسندها
16,701
امتیازها
43,073
مدال‌ها
6
  • نویسنده موضوع
  • محروم
خاطره اسدی متولد مهر ۱۳۶۲ بازیگر فیلم «دیشب باباتو دیدم آیدا»، این روزها دارد اولین حضور تلویزیونی‌اش را در مجموعه تلویزیونی “سقوط یک فرشته” به کارگردانی بهرام بهرامیان تجربه می‌کند از بخت‌ خوب او است که این اولین تجربه‌اش در جعبه جادویی در کنار بازیگران بزرگی مانند مسعود رایگان و فریبا کوثری برای سریال ویژه ماه مبارک رمضان است تجربه ثابت کرده سریال‌های مناسبتی ماه رمضان پربیننده‌ترین از دیگر سریال‌های تلویزیون هستند،خلق و خو: کمی خجالتی است، هر چند که خودش انکار کند. شبکه ایران: خیلی اهل گفت و گو نیست، اصلا برخلاف خیلی ها انگار هیچ تمایلی به خبرساز شدن، دیده شدن و زیر ذره بین قرار گرفتن ندارد؛ برای همین هم هست که وقتی بخواهی درباره اش تحقیق کنی، بیشتر از چند مصاحبه کوتاه به چشمت نمی...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : Unidentified

Unidentified

کاربر فعال
سطح
6

ارسالی‌ها
984
پسندها
16,701
امتیازها
43,073
مدال‌ها
6
  • نویسنده موضوع
  • محروم
گفت و گوی خاطره اسدی با ما محتویات جذابی دارد؛ از اینکه قرار است به زودی پا به عرصه کارگردانی بگذارد بگیرید تا دلخوری هایش از بعضی اهالی سینما و فاش کردن خبر تصادف وحشتناکش در اتوبان صیاد شیرازی که به قول خودش هر کسی آن صحنه را دیده تصور کرده بازیگر محبوب و خوش اخلاق سینمای ایران فوت شده است! خواندن این گفت و گو آن هم بعد از مدت ها از خاطره اسدی خالی از لطف نیست. شما با ترانه علیدوستی رابطه نزدیکی دارید؟ بازی اش را به شدت دوست دارم، ولی نه تا حالا با یکدیگر کاری انجام داده ایم و نه رابطه دوستی با هم داریم. آخر احساس می کنم خط فکری تان را از ایشان می گیرید! قطعا من از هیچ کس خط فکری نمی گیرم. به این دلیل این سوال را پرسیدم چراکه ترانه علیدوستی بعد از بازی در فیلم «من ترانه 15 سال دارم»...

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها] ryhneae

Unidentified

کاربر فعال
سطح
6

ارسالی‌ها
984
پسندها
16,701
امتیازها
43,073
مدال‌ها
6
  • نویسنده موضوع
  • محروم
اسم کارهایی که از بازی در آنها راضی نیستید را می گویید؟ نه، فکر هم نمی کنم هیچ وقت اسم شان را بگویم. احساس می کنم نظر دیگران خیلی روی شما تاثیر می گذارد و می توانند روند و مسیر کاریتان را تغییر دهند؟ مطلقا. اصولا آدم تاثیرگذاری هستم تا تاثیرپذیر. ضمن اینکه خیلی از همکاران و دوستان به من می گویند کار کن، فراموش می شوی، فیلم های تجاری بازی کن و… اما دغدغه من هیچ کدام اینهایی که دوستان می گویند نیست! ترجیح می دهم در کارنامه ام نام 10 کار باشد، اما کارهایی که بهشان افتخار کنم. البته من شنیده ام پیشنهاد بازی در فیلم «آخرین سرقت» را زمانی قبول کردید که دوستان و اطرافیان به شما فشار می آوردند تا تغییر ژانر بدهید و از قالب یک دختر که همیشه در فیلم ها معصوم است و گریه می کند خارج شوید. خوب بازی...

• Like

Unidentified

کاربر فعال
سطح
6

ارسالی‌ها
984
پسندها
16,701
امتیازها
43,073
مدال‌ها
6
  • نویسنده موضوع
  • محروم
شما هم اهل زد و بند و باندبازی در سینما هستید؟ مطلقا! آخر نان که در این کارهاست؛ خیلی ها به واسطه روابط سر کارهای مختلف می روند و قرارداد می بندند! من آدم پیچیده ای هستم و یک سری عقاید خاص خودم را دارم . یکی از بزرگ ترین آرزوهای زندگی ام این است که کاش روزی را ببینیم که آدم های بزرگ جای بزرگ بنشینند؛ اگر این اتفاق بیفتد، ناخودآگاه تمام مسیرها درست و هموار می شود. من به عنوان بازیگر دلم می خواهد آدم ها من را به خاطر توانایی هایم برای کارهایشان دعوت کنند نه به واسطه زد و بند و مهمانی و..! اینها که دیگر لطفی ندارد. من پتانسیل و توانایی های خودم را می شناسم و دوست دارم به خاطر آنها به کارهای مختلف دعوت شوم. اگر کسی من را به خاطر چیزهایی غیر از اینها به کارش دعوت کند، بهم برمی خورد. اگر هانیه...

• Like

Unidentified

کاربر فعال
سطح
6

ارسالی‌ها
984
پسندها
16,701
امتیازها
43,073
مدال‌ها
6
  • نویسنده موضوع
  • محروم
الان هم با هانیه توسلی ارتباط دارید؟ بله، دورادور ارتباط داریم . در کل هانیه جزو بازیگران من محبوب من است و همیشه دوستش دارم. کلا احساس می کنم ارتباطتان با همه اهالی سینما به همین شکل «دورادور» است! آره، با هیچ کس صمیمیتی ندارم. این هم یک نکته عجیب دیگر شخصیت شماست؛ چون این روزها خیلی ها تلاش می کنند با زیاد کردن ارتباطاتشان یا داخل یک باند نفوذ کنند یا خودشان سرمنشاء یک باند شوند! آهان، همین را نمی فهمم! آخر برای چه باید باند تشکیل بدهیم؟این یعنی بخاطر سینما و هنر توی این صنف نیستیم . دوست دارید درباره بیزینس این روزهایتان هم کمی برایمان توضیح بدهید؟ ترجیح می دهم یکی دو ماه دیگر که این جریان کامل شد و شکل گرفت درباره آن حرف بزنیم. درست است که روحیات زن متولد مهرماه شبیه مردهاست؟ شبیه...

• Like

Unidentified

کاربر فعال
سطح
6

ارسالی‌ها
984
پسندها
16,701
امتیازها
43,073
مدال‌ها
6
  • نویسنده موضوع
  • محروم
چرا همکاری تان بعد از «دیشب باباتو دیدم آیدا» ادامه پیدا نکرد؟ چند سال بعد از آن کار قرار بود اتفاق بیفتد که نشد؛ امیدوارم در سال های آینده این اتفاق بیفتد. ارتباطتان که قطع نشده؟ نه، دورادور ارتباط داریم. (خنده) باز هم دورادور! چقدر با خدا کلنجار می روید؟ با خدا؟ ما خیلی با هم دوستیم. شنیدم بعضی وقت ها خیلی با هم کلنجار می روید و گاها به او اعتراض هم می کنید! وقتی یکسری چیزها را نمی فهمم، به خدا اصرار می کنم که داستان چیست؟ ولی کلنجار نمی رویم. شما این را از کجا می دانستید؟ آخر این یک چیز فوق العاده شخصی است و فکر نمی کنم قبلا جایی به آن اشاره کرده باشم! (خنده) خوب ما خبرنگارها را نباید دست کم بگیرید. یکی از دلایلی که فکر می کنم همیشه به خاطرش با خدا کلنجار می روید، baby face بودنتان...

• Like

Unidentified

کاربر فعال
سطح
6

ارسالی‌ها
984
پسندها
16,701
امتیازها
43,073
مدال‌ها
6
  • نویسنده موضوع
  • محروم
بعید می دانم خبر تصادف شما رسانه ای شده باشد! نه اصلا هیچ جا منتشر نشد. همه نگران این بودند که چه اتفاقی برایم افتاده و می گفتند حداقل چند روزی باید در بیمارستان بستری شوم، ولی حتی دچار یک خراش یا کوبیدگی کوچک هم نشدم. البته فکر کنم آقای بهرامیان بیشتر نگران کارشان بودند که دستشان را روی سرشان گذاشتند! آره!صد در صد (خنده) نگران کار بودند، چون اگر اتفاقی می افتاد کار می خوابید، آن هم در حالی که کار عقب بود. کلا مثل اینکه خیلی دوست ندارید هیچ اتفاقی از زندگیتان رسانه ای شود، توی چشم باشید و در صدر اخبار قرار بگیرید. گاردی نسبت به مطبوعات و رسانه ها ندارم، به نظرم آن چیزی که آدم ها باید درباره من بدانند را می دانند. نمی دانم، تا حالا به این موضوع فکر نکرده ام که خودم بخواهم خبرساز شوم. حالا...

• Like

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا