نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

پیش بازی لیورپول-بایرن مونیخ؛ سرشاخ شدن دو غول بزرگ اروپا پس از مدت‌ها در آنفیلد!

• نویسنده موضوع YGNeae
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 4
  • بازدیدها 188
  • کاربران تگ شده هیچ

YGNeae

کاربر خبره
سطح
40

ارسالی‌ها
5,997
پسندها
41,947
امتیازها
0
مدال‌ها
31
  • نویسنده موضوع
لیگ قهرمانان اروپا

در سال هایی که لیگ قهرمانان اروپا معمولا دیدارهایی تکراری به مخاطبانش ارائه می دهد، اغلب بازی های رسمی این دو تیم به دهه هفتاد و اوایل دهه هشتاد میلادی برمی گردد؛ در قرن جدید، صرفنظر از تک بازی دوستانه سال 2017، تنها یک بار لیورپول مقابل بایرن مونیخ قرار گرفته است؛ برد 3-2 در سوپرکاپ اروپای 2001.

در یکی از بازی های دور رفت مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا، لیورپول میزبان بایرن مونیخ است:
مشخصات...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : YGNeae

YGNeae

کاربر خبره
سطح
40

ارسالی‌ها
5,997
پسندها
41,947
امتیازها
0
مدال‌ها
31
  • نویسنده موضوع
نیکو کواچ سرمربی بایرن مونیخ: لیورپول حریف بزرگی است اما ما هم اینچنین هستیم؛ اتمسفر در بازی اثرگذار است اما بازیکنانم با اینگونه بازی های بزرگ بیگانه نیستند

نیکو کواچ سرمربی بایرن در کنفرانس مطبوعاتی پیش از دیدار حساس فردا شب گفت:
فرانک ریبری امروز به ما ملحق خواهد شد، باید منتظر بواتنگ بمانیم، اگر پزشکان بگویند ریسک عفونت ندارد، او یک گزینه خواهد بود.

کومان؟ او ساعت به ساعت بهتر می شود، کینگزلی نیاز دارد تا کاملا بدون درد بازی...

YGNeae

کاربر خبره
سطح
40

ارسالی‌ها
5,997
پسندها
41,947
امتیازها
0
مدال‌ها
31
  • نویسنده موضوع
تیاگو آلکانتارا بازیکن بایرن: ما باید فردا در بهترین فرم خود باشیم؛ بایرن و لیورپول دو تیم بزرگ هستند و احترام زیادی برای آن ها قائل هستیم.

مربی باید تصمیم بگیرد که چه کسی در خط هافبک بازی کند، مهم نیست چه کسی بازی کند، ما بازی خودمان را ارائه می دهیم، وظیفه ی من نیست که نقشم را تعیین کنم، باید به حرف های مربی گوش کنم.
من عاشق اینگونه بازی ها هستم، بایرن و لیورپول دو تیم بزرگ هستند و احترام زیادی برای آن ها قائل هستیم. ما باید فردا در بهترین فرم خود باشیم، لیورپول در سال های اخیر به طور مداوم...

YGNeae

کاربر خبره
سطح
40

ارسالی‌ها
5,997
پسندها
41,947
امتیازها
0
مدال‌ها
31
  • نویسنده موضوع
کلوپ سرمربی لیورپول: مردم زیادی در آلمان لیورپول را به عنوان احساسی‌ترین باشگاه دنیا می‌شناسند؛ احترام زیادی برای بایرن مونیخ قائلیم

به نقل از لیورپول اکو، یورگن کلوپ، سرمربی باشگاه لیورپول ابتدا در خصوص خط دفاع تیمش گفت:

شما می خواهید ترکیب تیمم را بچینید؟ در مورد لوورن باید ببینیم چه پیش می آید. روز گذشته او تمرین مشخصی داشت. باید ببینیم واکنشش تا روز بازی چگونه خواهد بود. بله می...

YGNeae

کاربر خبره
سطح
40

ارسالی‌ها
5,997
پسندها
41,947
امتیازها
0
مدال‌ها
31
  • نویسنده موضوع
هندرسون کاپیتان لیورپول: بازی با بایرن مونیخ، بزرگ‌ترین دیدار فصل لیورپول است؛ کیفیت لازم برای پر کردن جای خالی فن دایک را داریم

به نقل از لیورپول اکو، جوردن هندرسون، کاپیتان قرمزها ابتدا در خصوص مصدومیتش گفت:

در حال حاضر شرایطم خوب است. کمی قبل از بازی مقابل وست هم مشکل داشتم ولی سعی کردم بیشتر احتیاط کنم.
وی در مورد نبی کیتا افزود:

همه می توانند ببینند که نبی به عنوان یک فوتبالیست چقدر خوب است. حضور در باشگاه بزرگی مانند لیورپول و تغییر دادن لیگ و آمدن به انگلستان برای هر کسی سخت...