نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

◇شهید ادواردو انیلی◇

• نویسنده موضوع طاها
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 17
  • بازدیدها 476
  • کاربران تگ شده هیچ

طاها

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
18
پسندها
2,151
امتیازها
11,290
  • نویسنده موضوع
سلام.
چقدر از فردی به نام ادواردو انیلی اطلاعات دارید؟
اصلا اسمشو شنیدید؟!
قبل از این که به وب سر بزنید اگه چیزی هز ایشون میدونید اینجا بنویسید..

امضا : طاها

طاها

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
18
پسندها
2,151
امتیازها
11,290
  • نویسنده موضوع
ادواردو آنیِلی (به ایتالیایی: Edoardo Agnelli) (زاده ۹ ژوئن ۱۹۵۴، نیویورک - درگذشته ۱۵ نوامبر ۲۰۰۰، فوسانو) یکی از دو فرزند جیانی آنیلی - سرمایه‌دار و میلیاردر ایتالیایی و مالک سابق مجموعه فیات - و...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

طاها

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
18
پسندها
2,151
امتیازها
11,290
  • نویسنده موضوع
ادواردو آنیلی در ۹ ژوئن ۱۹۵۴ در نیویورک به دنیا آمد. او تحصیلات متوسطه را در دبیرستان ماسیمو دآتزلیو در شهرتورین گذراند و پس از آن به کالج آتلانتیک در بریتانیارفت. سپس برای اخذ مدرک دانشگاهی در رشته...

طاها

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
18
پسندها
2,151
امتیازها
11,290
  • نویسنده موضوع
پدرش جیانی آنیلی، که ادواردو را وارث احتمالی میراث خاندان آنیلی می‌دید، او را برای ادامه تحصیل در رشته‌های صنعتی تشویق می‌نمود، با این حال علاقه او بیشتر معطوف به مطالعات فلسفی و عرفانی بود. به گونه‌ای که در سن ۲۲ سالگی در یک گفتگو با مارگریتا هک، اختر فیزیک‌شناس ایتالیایی، به دفاع از نجوم احکامیمی‌پردازد. او بعد از دانشگاه به هند سفر کرد تا در زمینه‌های مورد علاقه اش،...

طاها

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
18
پسندها
2,151
امتیازها
11,290
  • نویسنده موضوع
او گهگاه در مصاحبه‌هایش علیه سیاست‌های کاپیتالیستییا کارخانه فیات حرف می‌زد و در مقابل از طبقات ضعیف جامعه حمایت می‌کرد و حتی عدم تمایل خود را برای به ارث بردن مجموعه فیات بیان می‌داشت[۳] و در عوض علاقه خود را در ادامه مطالعاتش در زمینه ادیان و خداشناسی اعلام کرده بود.[۴]

طاها

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
18
پسندها
2,151
امتیازها
11,290
  • نویسنده موضوع
خانواده آنیلیویرایش
پدرش جیانی آنیلی سرمایه‌دار و کارآفرین ایتالیایی، میراث دار خاندان مشهور آنیلی، مالک گروه سرمایه‌گذاری اکسور و مالک کارخانجات اتومبیل سازی فیات، فراری،...

طاها

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
18
پسندها
2,151
امتیازها
11,290
  • نویسنده موضوع
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Kalŏn

طاها

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
18
پسندها
2,151
امتیازها
11,290
  • نویسنده موضوع
علیرغم اینکه طبیعتاً ادواردو، به عنوان تنها پسر جیانی آنیلی، وارث ثروت خانواده آنیلی به حساب می‌آمد، اما پدرش جیووانی آلبرتو آنیلی (پسر عموی ادواردو) را به عنوان میراث دار مجموعه فیات اعلام کرد،[۵] و تنها بخشی که به ادواردو سپرده بود مدیریت باشگاه یوونتوس در یک بازه زمانی کوتاه در سال ۱۹۸۶ بود؛ ولی با مرگ جیووانی آلبرتو در سال ۱۹۹۷ میلادی باز ناگزیر این ادواردو بود که به عنوان صاحب این...

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Kalŏn

طاها

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
18
پسندها
2,151
امتیازها
11,290
  • نویسنده موضوع
وی می‌گوید:
در نیویورک که بودم یک روز در کتابخانه قدم می‌زدم و کتابها را نگاه می‌کردم چشمم افتاد به قرآن. کنجکاو شدم که ببینم در قرآن چه چیزی آمده‌است. آنرا برداشتم وشروع کردم به ورق زدن و آیاتش ر ا به انگلیسی خواندم، احساس کردم که این کلمات، کلمات نورانی است و نمی‌تواند گفته بشر باشد. خیلی تحت تأثیر قرار گرفتم، آن را امانت گرفتم و بیشتر مطالعه کردم و احساس کردم که آن را می‌فهمم و قبول دارم

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Kalŏn

طاها

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
18
پسندها
2,151
امتیازها