متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

پیش بازی پرسپولیس ایران-پاختاکور ازبکستان؛ با عزمی راسخ به دنبال تکرار موفقیت‌ها

• نویسنده موضوع YGNeae
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 2
  • بازدیدها 193
  • کاربران تگ شده هیچ

YGNeae

کاربر خبره
سطح
40

ارسالی‌ها
5,997
پسندها
41,959
امتیازها
0
مدال‌ها
31
  • نویسنده موضوع
ایران-ازبکستان-لیگ قهرمانان آسیا-پیش بازی-پوستر اختصاصی

اولین جدال شاگردان برانکو در آسیا با نماینده ازبکستان خواهد بود.
در چارچوب هفته نخست رقابت های لیگ قهرمانان آسیا دو تیم پرسپولیس ایران و پاختاکور ازبکستان از گروه D این مسابقات به مصاف هم می روند.

هفته اول لیگ قهرمانان آسیا
پرسپولیس ایران - پاختاکور ازبکستان
تهران-ورزشگاه آزادی
سه شنبه 14 اسفند 1397 ساعت 18:30
داوران: ادهم محمد - محمد نادی - محمد...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : YGNeae

YGNeae

کاربر خبره
سطح
40

ارسالی‌ها
5,997
پسندها
41,959
امتیازها
0
مدال‌ها
31
  • نویسنده موضوع
برانکو ایوانکوویچ: لیگ قهرمانان آسیا، بزرگترین و مهم‌ ترین اتفاق فوتبالی در سطح آسیا است؛ برای شروع این مسابقات، هیجان‌ زده هستم

برانکو ایوانکوویچ در نشست خبری پیش از دیدار فردای تیمش مقابل پاختاکور ازبکستان گفت:

مشخص است همه به چیزهای خوب عادت کردیم و به همین خاطر تعداد خبرنگاران امروز زیاد نیست، اما من به خاطر اولین بازی در لیگ قهرمانان آسیا خیلی هیجان زده هستم.
به نقل از تسنیم، وی عنوان کرد:
برای همه ما افتخار است که در لیگ قهرمانان شرکت می‌کنیم. همیشه گفته‌ام که این مسابقات بزرگترین و مهم‌ترین اتفاق فوتبالی در سطح آسیا است...

YGNeae

کاربر خبره
سطح
40

ارسالی‌ها
5,997
پسندها
41,959
امتیازها
0
مدال‌ها
31
  • نویسنده موضوع
کمال کامیابی نیا نیز در کنار برانکو حضور داشت: امیدوارم با کمک هواداران پاختاکور را شکست دهیم؛ برای شروع لیگ قهرمانان آسیا، لحظه شماری می کنم
خیلی خوشحالم و لحظه شماری می‌کنم برای آغاز لیگ قهرمانان آسیا. خیلی خوب خودمان را آماده بازی با پاختاکور کرده‌ایم. امیدواریم نتایج سال گذشته را تکرار کنیم و لذت ببریم. سال گذشته شرایط سختی با بسته شدن پنجره‌های نقل و انتقالات داشتیم. باید از باشگاه تشکر ویژه داشته باشم که زحمت کشید و شرایطی را مهیا کرد تا به بهترین نحو بازی‌های‌مان را انجام...