- ارسالیها
- 984
- پسندها
- 16,701
- امتیازها
- 43,073
- مدالها
- 6
- نویسنده موضوع
- محروم
علیشمس خواننده مشهور رپ ایرانی است، وی با خواننده هاي زیادی تا کنون همکاری نموده و بین مردم طرفداران زیادی دارد. علی شمس متولد آذرماه 1366 در انگلیس، خواننده رپ است.فارغ التحصیل دانشگاه بریستول انگلیس است، اصالتش به استان گلستان بر می گردد، اسم و فامیلشو باهم ترکیب کرد و نام هنری علیمش رو برگزید.
علیشمس الان ساکن شمال تهران میباشد و از علایق او میشود به موسیقی ، ورزش و غذا نام برد که به قول خودش غذا دوست دارم ولی چون همیشه رژیمم رعایت می کنم. علیشمس همیشه سعی میکند بیشتر آهنگهای شاد اجرا کند تا مردم را شاد کند.
از کودکی و نوجوانی علاقه به موسیقی داشت و از جوانانی است که با موسیقی رشدکرده و بزرگ شده است.اول کارش رابا سعید کرمانی شروع کرد. سبک کارشان ترکیبی از موسیقی پاپ و رپ...
علیشمس الان ساکن شمال تهران میباشد و از علایق او میشود به موسیقی ، ورزش و غذا نام برد که به قول خودش غذا دوست دارم ولی چون همیشه رژیمم رعایت می کنم. علیشمس همیشه سعی میکند بیشتر آهنگهای شاد اجرا کند تا مردم را شاد کند.
از کودکی و نوجوانی علاقه به موسیقی داشت و از جوانانی است که با موسیقی رشدکرده و بزرگ شده است.اول کارش رابا سعید کرمانی شروع کرد. سبک کارشان ترکیبی از موسیقی پاپ و رپ...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.