نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

اینتر3-2میلان؛ شهر میلان دوباره آبی شد

• نویسنده موضوع Fati.r
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 2
  • بازدیدها 150
  • کاربران تگ شده هیچ

Fati.r

کاربر نیمه فعال
سطح
5

ارسالی‌ها
563
پسندها
2,284
امتیازها
12,773
مدال‌ها
5
  • نویسنده موضوع
اینتردر دیداری جذاب و تماشایی موفق شد با نتیجه 3-2 میلان را شکست بدهد و به رتبه سوم سری آ برگردد.

شاگردان لوچانو اسپالتی که در هفته های اخیر پرفراز و نشیب ظاهر شدند، در دیدار امشب مقابل رقیب همشهری نمایش خوبی داشتند و در نهایت توانستند به یک پیروزی مهم برسند.
اینتر بازی را بهتر آغاز کرد و تنها سه دقیقه از بازی گذشته بود که به گل رسید. ارسال ایوان پریشیچ از سمت راست روی تیر دوم به لائوتارو مارتینس رسید و ضربه سر او در مقابل دروازه به ماتیاس وسینو رسید و او هم با یک ضربه والی، توپ را به سقف دروازه دوناروما کوبید.

01391684.jpg

بعد از این گل میلانی ها رفته رفته ابتکار عمل را در دست گرفتند و در دقیقه 8 اولین موقعیت جدی شان را روی دروازه...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

YGNeae

کاربر خبره
سطح
40

ارسالی‌ها
5,997
پسندها
41,947
امتیازها
0
مدال‌ها
31
گتوزو سرمربی میلان پس از شکست: با درگیری فرانک کسیه و لوکاس بیلیا، دو شکست متحمل شدیم؛ برای انتقاد از سبک دفاعی من، باید بازیکنانم را در نظر بگیرید

جنارو گتوزو پس از بازی در گفتگو با اسکای ایتالیا گفت:

در نیمه اول کاملا تحت پرس حریف قرار گرفتیم و نتوانستیم خوب بازی کنیم. در نیمه دوم چیزهایی را تغییر دادیم. روی نفوذهای آنها از عمق مشکل داشتیم و آنها با چهار یا پنج بازیکن در عمق حرکت می کردند. بارها از من به خاطر تدافعی بودن، انتقاد شده اما باید خصوصیات بازیکنانی...

امضا : YGNeae

YGNeae

کاربر خبره
سطح
40

ارسالی‌ها
5,997
پسندها
41,947
امتیازها
0
مدال‌ها
31
اسپالتی پس از برد اینتر: به همه افرادی که عضوی از رختکن اینتر هستند، تبریک می‌گویم؛ لائوتارو مارتینز می‌تواند کارهای زیادی برای اینتر انجام بدهد

پس از این دیدار، لوچانو اسپالتی در مصاحبه ای با اسکای اسپورت ایتالیا گفت:

وقتی نمایش بدی دارید، از یک تورنمنت کنار می روید و همه به سمت شما حمله ور می شوند، اگر به درستی متوجه شرایط نشوید و درک نکنید مشکل از کجاست، ممکن است بازهم غافلگیر شوید. همان طور که قبلا گفتم ما باید روی رفتار، وظایف و رویکرد تیم کار کنیم تا همه اتفاقات اخیر را به...

امضا : YGNeae

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا