پزشکی غذاهای مضر برای سلامت

  • نویسنده موضوع ♡Mahdiyeh♡
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 2
  • بازدیدها 218
  • کاربران تگ شده هیچ

♡Mahdiyeh♡

کاربر حرفه‌ای
کاربر حرفه‌ای
تاریخ ثبت‌نام
24/11/18
ارسالی‌ها
2,539
پسندها
40,907
امتیازها
71,673
مدال‌ها
21
سن
24
سطح
38
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
رای حفظ سلامت بدن و جلوگیری از ابتلا به انواع بیماری ها باید مواد غذایی سالم مصرف شود. بر اساس تحقیقات، چندین گروه از مواد غذایی ارتباط مستقیمی با بروز سرطان دارند و با کاهش یا قطع مصرف آنها می توان تا حد زیادی ریسک خطر ابتلا به سرطان را کاهش داد.خوراکی های مضر


اولین گروه پرخطر، میوه های تراریخته (تغییر ژنتیک داده شده) است و نمونه های آماری نشان می دهد که ابتلا به سرطان و بیماری های دیگر مثلآلرژی در افرادی که از این مواد غذایی مصرف می کنند، بیشتر است.

دسته دوم ماهی های پرورشی هستند که در استخرهای...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

♡Mahdiyeh♡

کاربر حرفه‌ای
کاربر حرفه‌ای
تاریخ ثبت‌نام
24/11/18
ارسالی‌ها
2,539
پسندها
40,907
امتیازها
71,673
مدال‌ها
21
سن
24
سطح
38
 
  • نویسنده موضوع
  • #2
مواد شیرین به ویژه قند و شکر و حتی شکر قهوه ای یکی دیگر از عوامل تهدیدکننده سلامت انسان ها به شمار می آید، زیرا باعث افزایش ترشح انسولین در بدن می شود. از طرفی سلول های سرطانی از خوراکی ها و مواد شیرین تغذیه می کنند و مصرف این نوع مواد بستر رشد و گسترش تومورها را فراهم می کند.

خوراکی های کنسرو شده هم عامل بسیار خطرناکی برای سلامت بدن محسوب می شود زیرا حاوی مقادیر بالایی از مواد نگهدارنده است و نیز در بدنه فلزی آن انواع مواد سمی وجود دارد که از عوامل اصلی ابتلای انسان به سرطان است.

پاپ کورن های حاضری که در مایکروفر آماده می شوند نیز یکی دیگر از خوراکی های ایجادکننده سلول های سرطانی است. رایحه ای که این ماده غذایی پس از باز شدن بسته ایجاد می کند عامل بسیار جدی برای ابتلا به...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

♡Mahdiyeh♡

کاربر حرفه‌ای
کاربر حرفه‌ای
تاریخ ثبت‌نام
24/11/18
ارسالی‌ها
2,539
پسندها
40,907
امتیازها
71,673
مدال‌ها
21
سن
24
سطح
38
 
  • نویسنده موضوع
  • #3
گوشت های کبابی و سرخ شده هم به دلیل تغییر در مولکول سلول ها تحت تاثیر حرارت به یک ماده خطرناک برای سلامتی بدن تبدیل می شوند و مسبب بسیاری از سرطان ها بویژه سرطان رودهبزرگ و سرطان های گوارشی هستند.

کارشناسان توصیه می کنند افراد در وعده های غذایی خود از گوشت بخارپز یا پخته استفاده کنند و کمتر سراغ خوراکی های سرخ شده بروند.مواد غذایی دودی دارای نمک فراوان و اکسید نیتریک هستند که هر کدام عاملی جدی برای ابتلای انسان به سرطان به شمار می روند.

در نهایت روغن های اشباع و آرد گندم سفید هم به دلیل تغییراتی که در ترکیب اصلی آنها داده شده به مواد سمی برای سلامت بدن تبدیل شده اند و کارشناسان توصیه می کنند افراد از این مواد خوراکی در وعده های غذایی خود استفاده نکنند
 

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا