غذای محلی نازخاتون گیلان

  • نویسنده موضوع S_MELIKA_R
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 443
  • کاربران تگ شده هیچ

S_MELIKA_R

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
6/4/17
ارسالی‌ها
2,255
پسندها
19,576
امتیازها
46,373
مدال‌ها
30
سن
26
سطح
24
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
بادمجان 8 عدد . گوجه فرنگی 5 عدد . آبغوره 1/2 لیوان . آب انار 2 لیوان

پیاز رنده شده 4 قاشق . نعناع خشک 1 قاشق . گلپر 1 قاشق . نمک کمی



naz-khatoon1.jpg




طرز تهیه: بادمجانها را خوب بشوئید و نیم ساعت در فر قرار دهید تا کبابی شوند. سپس پوست آنها را بگیرید و خوب ساطوری کنید.



هنگامی که بادمجانها در فر هستند، گوجه ها را در کاسه ای قرار دهید و مقداری آبجوش روی آنها بریزید تا پوست آنها به راحتی کنده شود. سپس آنها را خرد کرده و کنار بگذارید.



بادمجان ساطوری شده را در یک قابلمه بریزید و آبغوره و آب انار را روی آن بریزید و اجازه دهید تا آهسته بجوشد و غلیظ شود. سپس گلپر، نعناع و پیاز رنده شده را در قابلمه بریزید و کمی هم بزنید...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : S_MELIKA_R
عقب
بالا