نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

سیتی 4-3 تاتنهام؛ VAR و پایان گیم آو ترونز!

• نویسنده موضوع Fati.r
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 3
  • بازدیدها 115
  • کاربران تگ شده هیچ

Fati.r

کاربر نیمه فعال
سطح
5

ارسالی‌ها
563
پسندها
2,284
امتیازها
12,773
مدال‌ها
5
  • نویسنده موضوع
زیباترین و عجیب‌ترین بازی سال!
تاتنهام در دیدار برگشت مرحله یک‌چهارم نهایی چمپیونزلیگ با نتیجه 4-3 مغلوب سیتی شد اما به لطف گل زده بیشتر در خانه حریف به مرحله بعد صعود کرد.

در این دیدار جذاب و تماشایی، بلیت صعود بین دو تیم چند بار دست به دست شد و در نهایت این تاتنهام بود که توانست به مرحله بعد صعود کند.
دو تیم بازی را متعادل آغاز کردند و در دقایق ابتدایی بازی بیشتر در میانه زمین در جریان بود اما این سیتی بود که در دقیقه 4، روی یک غافلگیری به گل رسید. روی حرکتی که کوین دی بروین آغاز کرد، توپ در سمت چپ به رحیم استرلینگ رسید و او هم با یک ضربه تماشایی، توپ را به گوشه دروازه هوگو لوریس فرستاد.

01398946.jpg

اما...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

Fati.r

کاربر نیمه فعال
سطح
5

ارسالی‌ها
563
پسندها
2,284
امتیازها
12,773
مدال‌ها
5
  • نویسنده موضوع
گواردیولا: همچنان طرفدار VAR هستم اما ...
پپ گواردیولا، سرمربی اسپانیایی منچسترسیتی، پذیرش شکست برابر تاتنهام را برای تیمش دشوار می داند.

سیتیزن ها امشب در شرایطی 3-4 مقابل تاتنهام پیروز شدند اما از لیگ قهرمانان حذف شدند که در جریان بازی چندین بار تا مرز صعود نیز پیش رفتند اما در نهایت مردود اعلام شدن گل دقیقه 94 آنها همه چیز را تمام کرد و گواردیولا در خصوص این دیدار صحبت کرده است.

گواردیلا گفت: "پذیرش این شکست سخت و بی رحمانه است، اما ما باید آن را بپذیریم. نیمه دوم ما همه کار انجام داده و اهداف مورد نیازمان را به ثمر رساندیم، اما پایان این بازی برای ما بسیار دشوار بود. ما باید دوباره برخیزیم و به بازی هفته بعدی در لیگ برتر فکر کنیم زیرا زمانی اضافی برای...

Fati.r

کاربر نیمه فعال
سطح
5

ارسالی‌ها
563
پسندها
2,284
امتیازها
12,773
مدال‌ها
5
  • نویسنده موضوع
پوچتینو: این بهترین بازی دوران مربیگری ام نبود!
مائوریتسیو پوچتینو، سرمربی آرژانتینی تاتنهام، به تمجید از عملکرد بازیکنانش مقابل سیتی پرداخت.

علیرغم پذیرش شکست 3-4 در خانه سیتی، تاتنهام به لطف برتری دور رفت در لندن موفق شد در دیداری هیجان انگیز و نفس گیر به دور نیمه نهایی لیگ قهرمانان صعود کند و پوچتینو معتقد است بازیکنان تیمش لایق این صعود بوده اند.

پوچتینو گفت: "من صحنه های گل را ندیده ام اما شما نیاز دارید به VAR اعتماد کنید. تصمیم گیری با استناد VAR در فوتبال باعث تغییر بازی فوتبال شده است و شاید یک سال پیش کمی در مورد این موضوع نگران بودم، اما امروز هم احساس من یکسان است.
چه این تصمیمات به ضرر شما باشد و چه به سود شما، باید آن را بپذیرید. مهم ترین...

• Love
واکنش‌ها[ی پسندها] YGNeae

YGNeae

کاربر خبره
سطح
40

ارسالی‌ها
5,997
پسندها
41,947
امتیازها
0
مدال‌ها
31
چقد بد که از بین تات و آژاکس یکی امسال حذف می شه :/
خداروشکر VAR جلوی فساد من سیتی رو هم گرفت!
تات دو بنجره نقل وانتقلاتی هس که بازیکن نخریده ! بعد اونوقت سیتی که بیشتر از 1 میلیارد هزینه کرده هرسال تو 1/4 حذف میشه! یا پاریس..
زیبا نیس؟

امضا : YGNeae
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Fati.r

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا