- تاریخ ثبتنام
- 17/9/18
- ارسالیها
- 488
- پسندها
- 2,896
- امتیازها
- 15,073
- مدالها
- 11
سطح
12
- نویسنده موضوع
- #1
مرغ شکم پر، یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که از غذاهای محلی استان مازندران است، ولی در سراسر ایران مورد توجه ویژهای واقع شده است. معمولا در مهمانیها و مجالس مرغ شکم پر را با مواد غذایی مختلف تزیین میکنند. برای تهیه این غذای خوشمزه محلی از مرغ درسته با پوست استفاده میشود. در ادامه با برترینها همراه باشید تا با طرز تهیه مرغ شکم پر مجلسی با فر آشنا شوید.
مواد لازم:
مواد لازم:
- مرغ درسته و با پوست: یک عدد در سایز دلخواه
- پیاز: چهار عدد متوسط
- روغن: به مقدار لازم
- لیمو و پرتقال: هر کدام یک عدد
- نمک و فلفل: به مقدار لازم
- زردچوبه: دو قاشق چای خوری
- دارچین: یک قاشق چای خوری
- کشمکش و آلو: به مقدار دلخواه از هر کدام
- پودر کاری: یک قاشق چای خوری
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.