غذا طرز تهیه مرغ شکم پر و اصول خوشمزه شدن آن

  • نویسنده موضوع Zahra.gh
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 1
  • بازدیدها 206
  • کاربران تگ شده هیچ

Zahra.gh

کاربر نیمه فعال
کاربر نیمه فعال
تاریخ ثبت‌نام
17/9/18
ارسالی‌ها
488
پسندها
2,896
امتیازها
15,073
مدال‌ها
11
سطح
12
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
مرغ شکم پر، یکی از غذا‌های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که از غذا‌های محلی استان مازندران است، ولی در سراسر ایران مورد توجه ویژه‌ای واقع شده است. معمولا در مهمانی‌ها و مجالس مرغ شکم پر را با مواد غذایی مختلف تزیین می‌کنند. برای تهیه این غذای خوشمزه محلی از مرغ درسته با پوست استفاده می‌شود. در ادامه با برترین‌ها همراه باشید تا با طرز تهیه مرغ شکم پر مجلسی با فر آشنا شوید.

مواد لازم:

  • مرغ درسته و با پوست: یک عدد در سایز دلخواه
  • پیاز: چهار عدد متوسط
  • روغن: به مقدار لازم
  • لیمو و پرتقال: هر کدام یک عدد
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم
  • زردچوبه: دو قاشق چای خوری
  • دارچین: یک قاشق چای خوری
  • کشمکش و آلو: به مقدار دلخواه از هر کدام
  • پودر کاری: یک قاشق چای خوری
...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Zahra.gh
  • Love
واکنش‌ها[ی پسندها] SHIRIN.SH

Zahra.gh

کاربر نیمه فعال
کاربر نیمه فعال
تاریخ ثبت‌نام
17/9/18
ارسالی‌ها
488
پسندها
2,896
امتیازها
15,073
مدال‌ها
11
سطح
12
 
  • نویسنده موضوع
  • #2
طرز تهیه:

۱. نخست یکی از پیاز‌ها را خرد و با فلفل، نمک و آب لیموی تازه مخلوط کنید.

۲. آب پرتقال و زردچوبه را به مواد بیفزایید و مخلوط کنید.

۳. مرغ را داخل ظرفی بزرگ‌تر قرار دهید و مخلوط آماده شده را به آن بیفزایید، داخل شکم مرغ، روی آن و حتی زیر پوست مرغ را با مخلوط پیاز‌ها پر کنید تا مرغ کاملا آغشته آن شود.

۴. برای ظرفی که مرغ را در آن گذاشتید دربی قرار دهید یا با نایلون آن را بپوشانید و یک روز (۲۴) ساعت در یخچال بگذارید.

۵. مابقی پیاز‌ها را پس از پوست کندن و خرد نمودن برای نرم شدن با مقداری روغن تفت دهید.

۶. پیاز‌ها را از روی حرارت بردارید.

۷. کشمش، آلو ها، نمک، دارچین، زردچوبه و کاری (اختیاری) را به آن بیفزایید.

۸. مرغ را از یخچال بیرون بیاورید.

۹. همه مواردی که ۲۴...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Zahra.gh
  • Love
واکنش‌ها[ی پسندها] SHIRIN.SH
عقب
بالا