- ارسالیها
- 241
- پسندها
- 762
- امتیازها
- 7,973
- مدالها
- 3
- نویسنده موضوع
- #1
مواد لازم :
به ۴ عدد ( یک کیلوگرم )
شکر ۱ الی ۱/۵ کیلو
آب به میزان لازم
عرق هل و دارجین یا گلاب به میزان لازم
گردوی خرد شده به میزان لازم
طرز تهیه مربای به :
به را تکه تکه کرده و برشهای نازکی به آن بدهید و در آب و شکر بریزید و روی حرارت بگذارید وقتی به جوش آمد حرارت را کم کنید تا آرام آرام پخته شود .درب ظرف را از همان اول بگذارید این امر موجب تغییر رنگ به میشود و تقریباً قرمز رنگ میشود وقتی کاملاً خوشرنگ شد و غلظت شهد مناسب شد به آن گلاب و عرق هل یا عرق دارجین و یا مخلوطی از هر سه را اضافه کنید . و حرارت را خاموش کنید.
مربای به اگر خوب تهیه شود بسیار خوشرنگ و زیبا می شودکه...
به ۴ عدد ( یک کیلوگرم )
شکر ۱ الی ۱/۵ کیلو
آب به میزان لازم
عرق هل و دارجین یا گلاب به میزان لازم
گردوی خرد شده به میزان لازم
طرز تهیه مربای به :
به را تکه تکه کرده و برشهای نازکی به آن بدهید و در آب و شکر بریزید و روی حرارت بگذارید وقتی به جوش آمد حرارت را کم کنید تا آرام آرام پخته شود .درب ظرف را از همان اول بگذارید این امر موجب تغییر رنگ به میشود و تقریباً قرمز رنگ میشود وقتی کاملاً خوشرنگ شد و غلظت شهد مناسب شد به آن گلاب و عرق هل یا عرق دارجین و یا مخلوطی از هر سه را اضافه کنید . و حرارت را خاموش کنید.
مربای به اگر خوب تهیه شود بسیار خوشرنگ و زیبا می شودکه...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.