- ارسالیها
- 241
- پسندها
- 762
- امتیازها
- 7,973
- مدالها
- 3
- نویسنده موضوع
- #1
آشپزی – طرز تمیز کردن ماهی
مشخصات ماهی تازه:
ماهی تازه داری چشم های برجسته و براق است و گوشت آن سفت است به طوری که اگز انگشت را بر روی بدن ماهی فشار دهید بعد از آن اثر انگشت شما باقی نمی ماند. آبشش ماهی باید قرمز و تازه باشد و بوی بد ندهد. در ماهی تازه سرپوش آبشش کاملا برجسته است. فلس ها درخشان هستند و محکم به بدن چسبیده اند.
ماهی تازه
طرز تمیز کردن ماهی:
ابتدا باید ماهی رابویید و با یک پارچه خشک کرده و بر روی یک تخته قرار داده و با یک چاقوی تیز یا یک برس سیمی خلاف جهت بدن ماهی پولک ها را بتراشید بعد از تراشیدن پولک ها شکم ماهی را باز کرده و محتویان...
مشخصات ماهی تازه:
ماهی تازه داری چشم های برجسته و براق است و گوشت آن سفت است به طوری که اگز انگشت را بر روی بدن ماهی فشار دهید بعد از آن اثر انگشت شما باقی نمی ماند. آبشش ماهی باید قرمز و تازه باشد و بوی بد ندهد. در ماهی تازه سرپوش آبشش کاملا برجسته است. فلس ها درخشان هستند و محکم به بدن چسبیده اند.
ماهی تازه
طرز تمیز کردن ماهی:
ابتدا باید ماهی رابویید و با یک پارچه خشک کرده و بر روی یک تخته قرار داده و با یک چاقوی تیز یا یک برس سیمی خلاف جهت بدن ماهی پولک ها را بتراشید بعد از تراشیدن پولک ها شکم ماهی را باز کرده و محتویان...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.