متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

واکنش بازیکنان لیورپول و بارسلونا پس از حذف بارسا و فینالیست شدن لیور

• نویسنده موضوع YGNeae
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 7
  • بازدیدها 171
  • کاربران تگ شده هیچ

YGNeae

کاربر خبره
سطح
40

ارسالی‌ها
5,997
پسندها
41,959
امتیازها
0
مدال‌ها
31
  • نویسنده موضوع
photo_2019-05-08_02-21-22.jpg

دیشب لیور درحالی که توی معبد فوتبال (به اصطلاح بارسایی ها همون نیوکمپ) 3-0 شکست خورده بود، توی جهنم خودشون ینی آنفیلد، همون کاری رو کردند که همیشه در چمپیونزلیگ می کنند!

4-0 بازی رو بردند و در مجموع 4-3 برای دومین سال پیاپی فینالیست شدن و منتظر نتیجه بازی تات و آژاکس هستند!
و موند بارسا و کامبک هایی که هر سال می خورند!

این بازی با واکنش های جالب بازیکنان دو تیم همراه بود...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

آخرین ویرایش
امضا : YGNeae

YGNeae

کاربر خبره
سطح
40

ارسالی‌ها
5,997
پسندها
41,959
امتیازها
0
مدال‌ها
31
  • نویسنده موضوع
لوییس سوارز بازیکن بارسا: روی گل چهارم لیورپول مثل تیم‌های رده جوانان کار کردیم؛ انتقادات از والورده؟ بازیکنان هستند که در زمین بازی می‌کنند

به گزارش مارکا او در مورد بازی گفت:
روی گل چهارم لیورپول مثل تیم های رده جوانان کار کردیم. ما خیلی ناراحت و آسیب دیده ایم. وقت آن است که خودمان را مورد انتقاد قرار دهیم. این چیزهایی است که نمی تواند در باشگاهی مثل بارسلونا اتفاق بیفتد. ما نمی توانیم یک اشتباه را دو بار مرتکب شویم (اشاره به بازی سال گذشته مقابل...

YGNeae

کاربر خبره
سطح
40

ارسالی‌ها
5,997
پسندها
41,959
امتیازها
0
مدال‌ها
31
  • نویسنده موضوع
بوسکتس هافبک بارسا: لیورپول از ما بهتر بود؛ اتفاق بازی با رم دوباره تکرار شد؛ از هواداران عذرخواهی می‌کنم

به گزارش مارکا، سرخیو بوسکتس پس از بازی گفت:
آنها بهتر از ما بودند. من از هواداران عذرخواهی می کنم. بعد از اتفاقی که در رم برای ما افتاد، همه چیز باز هم...

YGNeae

کاربر خبره
سطح
40

ارسالی‌ها
5,997
پسندها
41,959
امتیازها
0
مدال‌ها
31
  • نویسنده موضوع
هندرسون کاپیتان لیور: شبی ويژه و باورنكردنی سپری كرديم

به گزارش وب سایت رسمی یوفا، جوردن هندرسون كاپيتان ليورپول پس از پايان بازی گفت:

باور نكردنی بود. تصورم بر اين است كه بيشتر مردم شانسی برای ما قائل نبودند. ما می‌دانستيم كار مشكلی پيش رو داريم، ولی همچنان امكان‌پذير است. اعتقاد و باور ما به بازگشت در رختكن شگفت انگيز بود. ما می‌دانستيم كه می‌توانيم كار وي‍ژه‌ای در آنفيلد انجام دهيم. به هواداران و بازيكنان نگاه كنيد. اين يك شب ويژه است. ما با بهترين عملكرد صعود كرديم. ما می‌خواستيم شروع سريعی...

YGNeae

کاربر خبره
سطح
40

ارسالی‌ها
5,997
پسندها
41,959
امتیازها
0
مدال‌ها
31
  • نویسنده موضوع
اوریگی مهاجم لیور: می‌دانستیم که کامبک مقابل بارسلونا امکان پذیر است؛ مصمم بودیم به خاطر مصدومان تیم، کامبک بزنیم

به نقل از وبسایت یوفا، اوریگی که دو گل تیمش را در این بازی به ثمر رساند؛ گفت:

به اولین بریس خود در لیگ قهرمانان اروپا فکر نمی کنم بلکه این تیم است که اهمیت دارد. به سختی جنگیدیم و می دانستیم که امشب می تواند خاص باشد. توصیفش سخت است اما می دانستیم که کامبک زدن مقابل بارسلونا شدنی است. مصمم شدیم که به خاطر مصدومان، این کار را انجام بدهیم.

[IMG width="585px"...​

YGNeae

کاربر خبره
سطح
40

ارسالی‌ها
5,997
پسندها
41,959
امتیازها
0
مدال‌ها
31
  • نویسنده موضوع
آرنولد فول بک راست لیور: پاس من روی گل چهارم به بارسلونا، حرکتی غریزی بود؛ لحظاتی رقم خورد که در خاطر همه خواهد ماند

به نقل از وبسایت یوفا، آرنولد در مورد حرکت زیرکانه اش روی گل چهارم لیورپول گفت:

حرکتی از روی غریزه بود. از آن لحظاتی بود که شما باید قدرت درک موقعیت را داشته باشید. باید فرصت ایجاد شده را ببینید و از آن بهره ببرید. اوریگی بازیکن سطح بالایی است؛ لحظاتی رقم خورد که هر کسی آنرا به خاطر خواهد سپرد.
...

YGNeae

کاربر خبره
سطح
40

ارسالی‌ها
5,997
پسندها
41,959
امتیازها
0
مدال‌ها
31
  • نویسنده موضوع
رابرتسون فول بک چپ لیور: ایمان داشتیم که اگر بازی را خوب شروع کنیم، کامبک امکان پذیر است

به نقل از وبسایت یوفا، رابرتسون گفت:

به فینال می رویم و تنها چیزی که اهمیت دارد، همین موضوع است. توجهی به مصدومیتم ندارم؛ در طول فصل بارها گفته ام که خدای من، این چه تیمی است!
درحالیکه همه ما را از دور خارج کرده بودند، معتقد باقی ماندیم. در رختکن ایمان داشتیم که اگر شروع خوبی داشته باشیم، می توانیم به بازی برگردیم. اوریگی باعث شد که بازی را خوب شروع کنیم...

YGNeae

کاربر خبره
سطح
40

ارسالی‌ها
5,997
پسندها
41,959
امتیازها
0
مدال‌ها
31
  • نویسنده موضوع
وينالدوم وینگر لیور: مطمئن بوديم كه می توانيم با نتيجه 4-0 پيروز شويم

به گزارش وب سایت رسمی یوفا، جورجينيو وينالدوم كه بهترين بازيكن ديدار برگشت دو تيم بود، گفت:

باورنكردنی‌ بود. پس از بازی در اسپانيا، ما مطمئن بوديم كه می‌توانيم 4 گل به ثمر رسانيم و با نتيجه 4-0 پيروز شويم. مردم در اين خصوص شك داشتند و تصور می‌كردند كه نمی‌توانيم اين كار را انجام دهيم. اما بار ديگر نشان داديم كه هر چيزی در فوتبال امكانپذير است. از اينكه مربی من را در اين ديدار بر روی نيمكت قرار داده بود، واقعاً عصبانی بودم. من فقط سعی كردم كه به تيمم كمك كنم و خوشحالم كه اين كار را با دو گلم انجام دادم.
...​