متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

بهبود طعم و ارزش غذایی گوجه‌فرنگی

  • نویسنده موضوع ¦[☆ Atrin ☆]¦›
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 159
  • کاربران تگ شده هیچ

¦[☆ Atrin ☆]¦›

نویسنده افتخاری
سطح
24
 
ارسالی‌ها
11,709
پسندها
10,744
امتیازها
67,173
مدال‌ها
23
  • نویسنده موضوع
  • #1
ایرنا نوشت: محققان انستیتوی بویس تامسون واقع در نیویورک توانستند پان ژنوم (pan-genome) گوجه‌فرنگی را که دربرگیرنده اطلاعات ژنتیکی 725 گونه کشت‌شده و وحشی این گیاه است به دست آورند و منبع جدیدی از اطلاعات را تهیه کنند که امکان تولید گوجه‌فرنگی را با طعم بهتر و ارزش غذایی بیشتر فراهم می‌کند.
در این تحقیقات چهار هزار و 873 ژن جدید شناسایی شد و محققان توانستند ژنی را بیابند که موجب بهبود طعم گوجه‌فرنگی می‌شود.
پان ژنوم یک بانک اطلاعاتی است که اساساً منبعی از ژنوم‌های اضافی را به دست می‌دهد که در ژنوم مرجع وجود ندارد. کشاورزان برای یافتن ژن‌های موردنظر خود می‌توانند پان ژنوم را جستجو کنند و این ژن‌ها را برای تولید گوجه‌فرنگی با ویژگی‌های موردنظر به کار بگیرند.
اولین توالی ژنتیکی گوجه‌فرنگی...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : ¦[☆ Atrin ☆]¦›

موضوعات مشابه

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا