- ارسالیها
- 11,709
- پسندها
- 10,744
- امتیازها
- 67,173
- مدالها
- 23
- نویسنده موضوع
- #1
ایرنا نوشت: محققان انستیتوی بویس تامسون واقع در نیویورک توانستند پان ژنوم (pan-genome) گوجهفرنگی را که دربرگیرنده اطلاعات ژنتیکی 725 گونه کشتشده و وحشی این گیاه است به دست آورند و منبع جدیدی از اطلاعات را تهیه کنند که امکان تولید گوجهفرنگی را با طعم بهتر و ارزش غذایی بیشتر فراهم میکند.
در این تحقیقات چهار هزار و 873 ژن جدید شناسایی شد و محققان توانستند ژنی را بیابند که موجب بهبود طعم گوجهفرنگی میشود.
پان ژنوم یک بانک اطلاعاتی است که اساساً منبعی از ژنومهای اضافی را به دست میدهد که در ژنوم مرجع وجود ندارد. کشاورزان برای یافتن ژنهای موردنظر خود میتوانند پان ژنوم را جستجو کنند و این ژنها را برای تولید گوجهفرنگی با ویژگیهای موردنظر به کار بگیرند.
اولین توالی ژنتیکی گوجهفرنگی...
در این تحقیقات چهار هزار و 873 ژن جدید شناسایی شد و محققان توانستند ژنی را بیابند که موجب بهبود طعم گوجهفرنگی میشود.
پان ژنوم یک بانک اطلاعاتی است که اساساً منبعی از ژنومهای اضافی را به دست میدهد که در ژنوم مرجع وجود ندارد. کشاورزان برای یافتن ژنهای موردنظر خود میتوانند پان ژنوم را جستجو کنند و این ژنها را برای تولید گوجهفرنگی با ویژگیهای موردنظر به کار بگیرند.
اولین توالی ژنتیکی گوجهفرنگی...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.