- نویسنده موضوع
- مدیر
- #1
مواد لازم برای شش تا هفت نفر برای پخت این دسر را برای شما بیان می کنیم. آرد برنج ۳/۴پیمانه
نشاسته ذرت ۱/۴ پیمانه
شکر یک و نیم پیمانه
آب یک پیمانه
شیر هفت پیمانه
گلاب یا عرق بهارنارنج نصف پیمانه
خلال پسته به میزان لازم
طرز تهیه
آرد برنج، نشاسته ذرت و آب را در کاسهای مخلوط میکنیم تا کاملا گلولههای آرد و نشاسته در آب باز شود. شیر و شکر را در قابلمهای ریخته، روی حرارت ملایم قرار داده تا شکر در شیر حل شود. توجه کرده که از ابتدای قرار دادن ظرف روی حرارت تا انتها این دسر باید همزده شود،در غیر این صورت سریع در قابلمه ته میگیرد.
پس از حل شدن شکر در شیر، محلول آرد و نشاسته را به مواد افزوده و به همزدن ادامه میدهیم تا کاملا محلبی غلیظ شود. حرارت را خاموش کرده، عرق بهارنارنج یا گلاب را اضافه کرده...
نشاسته ذرت ۱/۴ پیمانه
شکر یک و نیم پیمانه
آب یک پیمانه
شیر هفت پیمانه
گلاب یا عرق بهارنارنج نصف پیمانه
خلال پسته به میزان لازم
طرز تهیه
آرد برنج، نشاسته ذرت و آب را در کاسهای مخلوط میکنیم تا کاملا گلولههای آرد و نشاسته در آب باز شود. شیر و شکر را در قابلمهای ریخته، روی حرارت ملایم قرار داده تا شکر در شیر حل شود. توجه کرده که از ابتدای قرار دادن ظرف روی حرارت تا انتها این دسر باید همزده شود،در غیر این صورت سریع در قابلمه ته میگیرد.
پس از حل شدن شکر در شیر، محلول آرد و نشاسته را به مواد افزوده و به همزدن ادامه میدهیم تا کاملا محلبی غلیظ شود. حرارت را خاموش کرده، عرق بهارنارنج یا گلاب را اضافه کرده...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.