متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

خواننده بهنام صفوی | خواننده

• نویسنده موضوع fatemeh-guitar
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 1
  • بازدیدها 388
  • کاربران تگ شده هیچ

fatemeh-guitar

کاربر فعال
سطح
7

ارسالی‌ها
706
پسندها
1,614
امتیازها
11,273
مدال‌ها
3
  • نویسنده موضوع
بهنام صفوی (زاده ۱۵ تیر ۱۳۶۲ در شیراز)، خواننده موسیقی پاپ ایرانی است. وی پس از تولد به بندر ماهشهر رفته و تا ۱۶ سالگی در آنجا زندگی کرد. تحصیلاتش در مقطع کارشناسی رشتهٔ مهندسی عمران است و در حال حاضر در حوالی قیطریه، تهران زندگی می‌کند.[۱] موسیقی را از دوران کودکی با ساز پیانو به صورت خودآموز آغاز کرد؛ سپس به فراگیری سازهای کوبه‌ای پرداخت. نخستین آلبومش را با نام عشق من باش در سال ۱۳۸۸ روانه بازار کرد. بهنام صفوی جزو بهترین خوانندگان پاپ به شمار می‌آید برگزاری کنسرت‌های داخلی وخارجی از فعالیتهای اوست. وی درسال۱۳۸۵قطعه تمنا را منتشر کرد که مورد استقبال قرارگرفت وهمین انگیزه‌ای برای تولید آلبوم عشق من باش شد۰[۲][۳] صدای بهنام صفوی...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : fatemeh-guitar

Mélomanie

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ویرایش
سطح
40

ارسالی‌ها
6,099
پسندها
43,825
امتیازها
92,373
مدال‌ها
40
  • مدیر
بیوگرافی بهنام صفوی خواننده

بهنام صفوی متولد 15 تیر 1362 در شیراز، خواننده است

فارغ التحصیل لیسانس رشته مهندسی عمران می باشد، از شیراز به تهران آمد و از نواختن کیبور به خوانندگی رسید و حالا سالهاست درگیر یک بیماری سخت است

خواننده پاپ اصفهانی که تومور مغزی دارد

شروع از کودکی

از 7 سالگی موسیقی را با نواختن کیبورد و پیانو آغاز کردم

در شیراز متولد و سپس تا 16 سالگی در شهر ماهشر خوزستان زندگی می کرد، می گوید چون امکانات مناسب برای آموزش موسیقی نبود، پیانو و سازهای کوبه‌ ای را خود آموز یاد گرفت

فعالیت جدی

د‌‌‌غد‌‌‌غه خواند‌‌‌نم از...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

عقب
بالا