- ارسالیها
- 7,492
- پسندها
- 32,555
- امتیازها
- 96,874
- مدالها
- 37
- نویسنده موضوع
احسان دلاویز در ادامه محاکمه بدهکاران و مدیران بانک سرمایه با دستور قاضی مسعودی مقام در جایگاه متهم قرار گرفت و درباره معاونت در اخلال در نظام اقتصادی از حیث پولی و خ**یا*نت در امانت در 5 فقره تسهیلات به مبلغ یک هزار و 75 میلیارد ریال، گفت: اتهامات را رد میکنم و دفاع حقوقی را به وکیل میسپارم.
وی اضافه کرد: عناوینی که در کیفرخواست بنده تفهیم شده چهار عنوان است که بر اساس فعل ادعایی توسط متهم اصلی (رضوی) مطرح شده و در تحقیقات بعدی بارها این اظهارات از سوی رضوی پس گرفته شده و در دادگاه اقرار کرده که تحت شرایطی این حرفها را زده است. برای رد اتهام دلایلی دارم؛ از جمله اینکه در اظهارات رضوی و خانم کاظمی تناقضهایی وجود دارد. مثلا رضوی اعلام کرده 2 میلیارد به من دادند ولی خانم کاظمی میگوید...
وی اضافه کرد: عناوینی که در کیفرخواست بنده تفهیم شده چهار عنوان است که بر اساس فعل ادعایی توسط متهم اصلی (رضوی) مطرح شده و در تحقیقات بعدی بارها این اظهارات از سوی رضوی پس گرفته شده و در دادگاه اقرار کرده که تحت شرایطی این حرفها را زده است. برای رد اتهام دلایلی دارم؛ از جمله اینکه در اظهارات رضوی و خانم کاظمی تناقضهایی وجود دارد. مثلا رضوی اعلام کرده 2 میلیارد به من دادند ولی خانم کاظمی میگوید...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.