نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

دلاویز: منِ بچه شهرستانی چگونه می‌توانم در کشورم اخلال کنم؟!

• نویسنده موضوع ꜱᴀʜᴇʟ
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 4
  • بازدیدها 185
  • کاربران تگ شده هیچ

ꜱᴀʜᴇʟ

مدیر بازنشسته
سطح
36

ارسالی‌ها
7,492
پسندها
32,555
امتیازها
96,874
مدال‌ها
37
  • نویسنده موضوع
احسان دلاویز در ادامه محاکمه بدهکاران و مدیران بانک سرمایه با دستور قاضی مسعودی مقام در جایگاه متهم قرار گرفت و درباره معاونت در اخلال در نظام اقتصادی از حیث پولی و خ**یا*نت در امانت در 5 فقره تسهیلات به مبلغ یک هزار و 75 میلیارد ریال، گفت: اتهامات را رد می‌کنم و دفاع حقوقی را به وکیل می‌سپارم.
وی اضافه کرد: عناوینی که در کیفرخواست بنده تفهیم شده چهار عنوان است که بر اساس فعل ادعایی توسط متهم اصلی (رضوی) مطرح شده و در تحقیقات بعدی بارها این اظهارات از سوی رضوی پس گرفته شده و در دادگاه اقرار کرده که تحت شرایطی این حرفها را زده است. برای رد اتهام دلایلی دارم؛ از جمله اینکه در اظهارات رضوی و خانم کاظمی تناقض‌هایی وجود دارد. مثلا رضوی اعلام کرده 2 میلیارد به من دادند ولی خانم کاظمی می‌گوید...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : ꜱᴀʜᴇʟ

ꜱᴀʜᴇʟ

مدیر بازنشسته
سطح
36

ارسالی‌ها
7,492
پسندها
32,555
امتیازها
96,874
مدال‌ها
37
  • نویسنده موضوع
وی افزود: بعد از دوسال تماس گرفتند که به دادسرا مراجعه کنم در حالی که فرزندم تازه به دنیا آمده بود و اصرار داشتند که فوراً به دادسرا بروم. قاضی صلواتی مبلغی را اعلام کرد تا به من تفهیم کند ولی من نمی‌دانستم این مبلغ بابت چیست و رضوی اشاره کرد که این مبلغ همان وامی است که از بانک سرمایه گرفته است. با توجه به شناختی که اهالی سینما از من داشتند فعالیت‌هایی را انجام دادیم. رضوی در اوج کارهای من وارد شد و پروژه شاهگوش و شهرزاد پرحاشیه را به صورت مشترک آغاز کردیم.
وی خود را مسئول جذب اسپانسر، سرمایه گذار و تبلیغ سریال نمایش خانگی شاهگوش دانست و گفت: من در بسیاری از کارها حضور داشتم ولی اسمم نبود و یا در برخی موارد اسم بود اما حضوری نداشتم.
این متهم از امامی به عنوان یک انسان با تقوا نام برد...

ꜱᴀʜᴇʟ

مدیر بازنشسته
سطح
36

ارسالی‌ها
7,492
پسندها
32,555
امتیازها
96,874
مدال‌ها
37
  • نویسنده موضوع
دلاویز افزود: شش ماه طول کشید تا 300 میلیون تومان فراهم کردم و به اسماعیل عفیف دادم که قرار بود مجری طرح شهرزاد باشد. این فیلم در 15 شهریور 92 در وزارت ارشاد به ثبت رسید. یک سال پس از تولید شاه گوش به فتحی پیشنهاد تولید شهرزاد را دادم و 300 میلیون تومانی را که از شاهگوش بدست آورده بودیم در این راه هزینه کردیم. پولی که از شاهگوش به دست آوردیم بیشتر از تیزرهای تبلیغاتی تلویزیون بود و دلیلی ندارد پول از جای دیگری بیاید.
دلاویز افزود: کارگردان این اثر یعنی فتحی سال ها بعد از تولید شهرزاد در جشنواره فیلم فجر در سال 96 گفت که شکست، یتیم است و پیروزی صد پدر دارد و من گفتم می‌ترسم از اینکه روزی برسد که در کنج خانه بنشینم و مخفی کنم که چه نقشی در آن فیلم داشتم و حالا آن زمان فرا رسیده است...

ꜱᴀʜᴇʟ

مدیر بازنشسته
سطح
36

ارسالی‌ها
7,492
پسندها
32,555
امتیازها
96,874
مدال‌ها
37
  • نویسنده موضوع
این متهم افزود: در این دادگاه هر اتفاقی بیفتد به خدای بزرگ می‌سپارم اما اخلاقم اجازه نمی‌دهد از این افراد که به آنها ظلم شده، دفاع نکنم؛ بازیگران و عوامل سریال شهرزاد و شاهگوش نباید پاسخگو باشند بلکه کسی که تسهیلات را گرفته و در جایی مانند تولید این سریالها به کار برده باید پاسخگو باشد.
دلاویز درباره سید محمد امامی گفت: تا مقطعی که با امامی کار می‌کردم، او را از نظر مالی انسانی شلخته شناختم و تمام کارهای امامی را فردی به نام قادری به عنوان کارپرداز انجام می‌داد و تمام پولها به حساب قادری می‌رفت و از حساب او نیز خارج می‌شد.
وی در ادامه به ادعای رضوی مبنی بر پرداخت چک‌هایی به او اشاره کرد و گفت: اخیراً به تعداد زیادی از این چک‌ها دسترسی پیدا کردم که این چک‌ها توسط آقای قادری استفاده شده و...

ꜱᴀʜᴇʟ

مدیر بازنشسته
سطح
36

ارسالی‌ها
7,492
پسندها
32,555
امتیازها
96,874
مدال‌ها
37
  • نویسنده موضوع
این متهم در ادامه با شهادت گرفتن از مدیران بانک سرمایه که در دادگاه حاضر بودند، گفت: این افراد می‌توانند شهادت بدهند که در طول این مدت هیچ تماس، نامه و پیامی را در کل مجموعه بانک سرمایه از من دریافت نکرده‌اند؛ این در حالی است که در کیفرخواست دادسرا آمده که من از نفوذ قابل توجهی در بانک سرمایه برخوردار بودم.
دلاویز به ارتباط خود با علی بخشایش مدیرعامل پیشین بانک سرمایه که در دادگاه‌های ویژه مفاسد اقتصادی به 20 سال حبس محکوم شده است، گفت: سال 91 و 92 با بخشایش آشنا شدم و نه نفوذی روی او داشتم و نه هرگز خواسته‌ای از او مطرح کردم و هر بار که یکدیگر را می دیدیم بحثمان درباره انتشار کتابی درباره خاطرات بخشایش بود که هیچ وقت هم اتفاق نیفتاد.
وی اضافه کرد: البته پیشنهادهایی به بخشایش درباره...