- ارسالیها
- 2,441
- پسندها
- 3,753
- امتیازها
- 28,773
- مدالها
- 4
- نویسنده موضوع
- #1
تحقیقات اینطور نشان داده که انتخاب صحیح غذاھا، میوه ھای تازه، سبزیجات، نوشیدنی ھای غیرکربناته و محصولات لبنی، الگوی تولید بزاق را تغییر داده و به طور موقت باعث تغییر جوانه ھای چشایی می شوند، به گونه ای که دلپذیر بودن سیگار را در نظر فرد سیگاری، کاھش می دھند.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از آوای سلامت ،علاوه بر این، بر اساس نتایج مطالعات، افراد سیگاری که از میوه ها و سبزیجات به میزان کافی استفاده می کنند، سه برابر بیشتر از سایر سیگاری ها که علاقه ای به مصرف میوه و سبزی ندارند، در ترک سیگار موفق هستند:
شیر: نوعی طعم را در دھان باقی می گذارد که پس از نوشیدن آن، فرد سیگاری را نسبت به سیگار بی میل می کند. ھمچنین زمانی که فرد به دلیل کاھش انرژی به نیکوتین اشتیاق پیدا می کند، پروتئین...
به گزارش سلامت نیوز به نقل از آوای سلامت ،علاوه بر این، بر اساس نتایج مطالعات، افراد سیگاری که از میوه ها و سبزیجات به میزان کافی استفاده می کنند، سه برابر بیشتر از سایر سیگاری ها که علاقه ای به مصرف میوه و سبزی ندارند، در ترک سیگار موفق هستند:
شیر: نوعی طعم را در دھان باقی می گذارد که پس از نوشیدن آن، فرد سیگاری را نسبت به سیگار بی میل می کند. ھمچنین زمانی که فرد به دلیل کاھش انرژی به نیکوتین اشتیاق پیدا می کند، پروتئین...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.