- ارسالیها
- 2,441
- پسندها
- 3,753
- امتیازها
- 28,773
- مدالها
- 4
- نویسنده موضوع
- #1
سلامت نیوز: بر خلاف تصور عموم که حرارت دادن و پختن سبزیجات منجر به از دست رفتن ویتامین ھا آنزیم ھای مفید موجود آنها میشود، تحقیقات نشان می دھند که پختن در مواردی با از بین بردن دیواره سلولی سبزیجات، جذب مواد مغذی موجود در آنها را آسانتر میکند.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از پایگاه خبری سلامانه از prevention در اینجا 5 نمونه سبزی که با حرارت دیدن، خاصیت سلامتی بیشتری دارند، معرفی شدهاند:
ھویج: پختن ھویج در واقع، میزان جذب بتا کاروتن موجود در آن را که برای تقویت سلامت چشم ضروری است، در بدن افزایش می دھد.
گوجه فرنگی: خوردن گوجه فرنگی به صورت خام باعث میشود که فقط ۴ درصد از آنتی اکسیدان فوق العاده ارزشمند لیکوپن بھرمند شویم. علت این است که...
به گزارش سلامت نیوز به نقل از پایگاه خبری سلامانه از prevention در اینجا 5 نمونه سبزی که با حرارت دیدن، خاصیت سلامتی بیشتری دارند، معرفی شدهاند:
ھویج: پختن ھویج در واقع، میزان جذب بتا کاروتن موجود در آن را که برای تقویت سلامت چشم ضروری است، در بدن افزایش می دھد.
گوجه فرنگی: خوردن گوجه فرنگی به صورت خام باعث میشود که فقط ۴ درصد از آنتی اکسیدان فوق العاده ارزشمند لیکوپن بھرمند شویم. علت این است که...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.