نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

سپاهان 0-1 پرسپولیس؛ اقتدار سرخ!

• نویسنده موضوع YGNeae
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 2
  • بازدیدها 177
  • کاربران تگ شده هیچ

YGNeae

کاربر خبره
سطح
40

ارسالی‌ها
5,997
پسندها
41,947
امتیازها
0
مدال‌ها
31
  • نویسنده موضوع
پرسپولیس-بازیکن پرسپولیس-Persepolis

پرسپولیس با پیروزی برابر سپاهان به فینال جام حذفی رسید

تیم های سپاهان اصفهان و پرسپولیس تهران در مرحله نیمه نهایی جام حذفی به مصاف یکدیگر رفتند.

نیمه نهایی جام حذفی ایران
سپاهان اصفهان-پرسپولیس تهران
چهارشنبه 8 خرداد 1397 ساعت 21
اصفهان-ورزشگاه نقش جهان

ترکیب دو تیم

سپاهان: پیام نیازمند، سیاوش یزدانی، عزت پورقاز، سعید آقایی، محمد ایران پوریان، مهدی کیانی، محمد کریمی،...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : YGNeae

YGNeae

کاربر خبره
سطح
40

ارسالی‌ها
5,997
پسندها
41,947
امتیازها
0
مدال‌ها
31
  • نویسنده موضوع
برانکو ایوانکوویچ: پرسپولیس باید با اختلاف 5 گل پیروز می‌شد؛ 2 بازیکن دیگر سپاهان نیز باید اخراج می‌شدند

برانکو ایوانکوویچ سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس در نشست خبری بعد از برد تیمش مقابل سپاهان در خصوص این بازی گفت:

طبیعی است که بابت رفتن به فینال خوشحال هستیم. به بازیکنانم افتخار می‌کنم و قبل از هر چیز تبریک خودم را به آنها می گویم.
وی ادامه داد:
همچنین به هواداران مان تبریک می‌گویم که از ما به خوبی حمایت کردند. بسیار بازی خوبی ارائه دادیم و قاطعانه بهتر از سپاهان بودیم. نشان دادیم چرا بهترین تیم ایران...

YGNeae

کاربر خبره
سطح
40

ارسالی‌ها
5,997
پسندها
41,947
امتیازها
0
مدال‌ها
31
  • نویسنده موضوع
امیر قلعه نویی: پرسپولیسی‌ها مصونیت دارند و هر کاری بخواهند انجام می‌دهند؛ شاید کسی جرات حرف زدن درباره مهندسی نتایج را ندارد اما بعدها مشخص خواهد شد

امیر قلعه‌نویی سرمربی تیم سپاهان در نشست خبری بعد از بازی تیمش مقابل پرسپولیس درباره این بازی گفت:

من باید تشکر از تیمم انجام دهم چرا که مردانگی را در فوتبال نشان دادند. بعدها خیلی ها درباره این فوتبال حرف بزنند. شاید کسی جرات حرف زدن درباره مهندسی نتایج را ندارد اما بعدها مشخص خواهد شد.
وی ادامه داد:
بعدها خیلی مسائل مشخص خواهد شد و مردم خیلی چیزها را می فهمند. اگر بخواهم در این باره مثال بزنم خیلی زیاد است. قانون برای برخی ها فرق دارد. ما را می...

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا