متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

مشاوره آیا به عواطف بها میدهید!؟

• نویسنده موضوع ش.م.ی.م فرهادی
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 2
  • بازدیدها 220
  • کاربران تگ شده هیچ

ش.م.ی.م فرهادی

نویسنده ادبیات
سطح
29

ارسالی‌ها
1,691
پسندها
18,252
امتیازها
44,573
مدال‌ها
23
  • نویسنده موضوع
آيا به عواطف و احساسات خود بها مي‌دهيد؟ : امروزه آن‌قدر از كنترل خشم و استرس‌هاي بيماري‌زا سخن به ميان مي‌آيد كه گاهي از خود سوال مي‌كنيم نكند زياد پرداختن به اين موضوع خود نيز عاملي اضطراب‌انگيز و مزيد بر علت باشد...

اصولا در هر مساله‌اي چنان‌چه اصل و ريشه آن شناخته نشود، ‌نسخه‌هاي ضعيف براي حل آن مساله اعتبار و اثر خود را از دست مي‌دهد و همين بي‌اعتمادي به اثربخشي، عاملي بر افزايش دردها و رنج‌هاي دروني ما مي‌شوند.

ما انسانيم و بعضي از صفات مشترك در تمامي انسان‌ها از گذشته تا به امروز نسل به نسل به ما رسيده. اول بايد آن‌ها را بشناسيم مانند باغباني كه دانه را در دل زمين مي‌كارد با همت و مدد الهي براي پرورش و رويانيدن آن‌ها تلاش كنيم. يكي از آن صفت‌ها فراموشي است نمي‌توان گفت فراموشي از...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : ش.م.ی.م فرهادی

ش.م.ی.م فرهادی

نویسنده ادبیات
سطح
29

ارسالی‌ها
1,691
پسندها
18,252
امتیازها
44,573
مدال‌ها
23
  • نویسنده موضوع
بلافاصله خود را در پيراهن توري قشنگي كه مادرش برايش دوخته بود، در جمع ميهمانان ديد و چون مي‌دانست وقت تنگ است دست‌پاچه و بي‌قرار خود را در بغل مادر انداخت و گفت مامان نمي‌داني چه قدر دوستت دارم. مادرش كه طبق روال همه ما آدم‌ها اين احساس پرشور و مغتنم را درك نمي‌كرد با تعجب به او گفت: "بگذار به كارم برسم الان همه ميهمان‌ها مي‌آيند و من هنوز هيچ كاري نكرده‌ام." دختر گفت: "مامان تو را به خدا به چشمانم نگاه كن الان تموم مي‌شه" مادر باز با تعجب گفت: "چي تموم مي‌شه، معلومه چي مي‌گي؟" دخترك نگاهي به پدرش كه سرگرم حساب و كتاب بود كرد و به طرفش رفت و با شور و حرارت دستان پدر را گرفت و گفت: "بابا چه قدر دلم برات تنگ شده بود، چه دست‌هاي گرمي داري، من دخترت هستم، خوشحال نيستي." پدر هم مثل مادر تبسمي...

ش.م.ی.م فرهادی

نویسنده ادبیات
سطح
29

ارسالی‌ها
1,691
پسندها
18,252
امتیازها
44,573
مدال‌ها
23
  • نویسنده موضوع
پارساترين مردم عرب در آغاز اسلام يعني علي‌بن‌ابيطالب همان مردي كه گفت حب الدنيا راس كل فطيه، همان مردي كه حتي شهرت و حكومت كردن برايش از آب دماغ بزي كمتر بود و او كه براي مال دنيا ارزشي قايل نبود در عوض نخلستان‌ها آباد مي‌كرد و قنات‌ها از دل خاك بيرون مي‌كشيد و سراسر عمر با بركتش را به تلاش و كوشش سپري كرد.

حضرت علي (ع) توليد را براي ارضاي نفسانيات خود نمي‌خواست. شما خودتان اگر حاصل دسترنج‌تان را در بين اعضاي خانواده و بعد بين خويشان نزديك سپس به همسايگان و فقرا تقسيم كنيد، آيا از زندگي لذت نمي‌بريد؟ تا اين كار را تجربه نكنيد چيزي از آن عايدتان نخواهد شد. هيچ كس نمي‌تواند در مورد حالات روحي و رواني خود يا ديگران قبل از مبادرت و عمل به خيري ، قضاوتي صحيح، عادلانه و منصف داشته باشد ما اگر...

عقب
بالا