- ارسالیها
- 7,504
- پسندها
- 32,577
- امتیازها
- 96,874
- مدالها
- 37
- نویسنده موضوع
محمدهادی رضوی در ششمین جلسه محاکمه خود در شعبه سوم دادگاه ویژه مفاسد اقتصادی، پس از تفهیم مجدد اتهام از سوی رئیس دادگاه در مقام ارائه آخرین دفاع اظهار کرد: در ابتدای جلسه از آقای مسعودی مقام رئیس دادگاه که در جلسات قبلی با سعه صدر و حوصله به اظهارات من گوش دادند تقدیر و تشکر دارم و تمنا دارم به واسطه اظهارات نماینده دادستان و بانک سرمایه در جلسات قبلی، با حوصله به دفاعیاتم گوش دهید.
وی افزود: همچنین از اهالی رسانه تمنا دارم امروز برای رضای خدا تیتر بزنند و فقط حرفهای مرا گوش کنند و از نماینده دادستان تقاضا دارم به رسانهها بگویند که حرفهای مرا عینا انتقال دهند.
بدهکار کلان بانک سرمایه و متهم اخلال در نظام اقتصادی ادامه داد: آقای علیمحمدی شاگرد 20 کلاس استاد خانی در جلسات قبلی مطالبی را...
وی افزود: همچنین از اهالی رسانه تمنا دارم امروز برای رضای خدا تیتر بزنند و فقط حرفهای مرا گوش کنند و از نماینده دادستان تقاضا دارم به رسانهها بگویند که حرفهای مرا عینا انتقال دهند.
بدهکار کلان بانک سرمایه و متهم اخلال در نظام اقتصادی ادامه داد: آقای علیمحمدی شاگرد 20 کلاس استاد خانی در جلسات قبلی مطالبی را...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.