- ارسالیها
- 7,504
- پسندها
- 32,577
- امتیازها
- 96,874
- مدالها
- 37
- نویسنده موضوع
غلامحسین اسماعیلی در ادامه چهارمین نشست خبری خود در باره آخرین وضعیت پرونده متهمان پرونده جاسوسی در پوشش فعالیت محیط زیستی اظهار کرد: این پرونده کماکان در دادگاه مطرح است و مقرر شده یک اظهارنظرهای کارشناسی تکمیلی نسبت به پرونده انجام شود و به محض وصول اظهارنظرهای کارشناسی تکمیلی ادامه روند انجام میشود.
وی در پاسخ به سئوالی ادعای مطروحه در خصوص پرستو بودن میترا استاد گفت: اولاً باز توصیه میکنم بکارگیری میکنم ادبیات و واژگانی که هیچ جایگاه حقوقی ندارد شایسته کسانی که خود را اهل نظر میدانند نیست. رویه اسرائیلی پیشه نکنیم. ما سالهاست اعلام میکنیم با ساخت بمب اتم شرعا مخالفیم اما دشمن اصرار دارد بر خلاف واقع بگوید ایران به دنبال سلاح هستهای هستیم. حداقل ما باید گوش مان بدهکار نباشد...
وی در پاسخ به سئوالی ادعای مطروحه در خصوص پرستو بودن میترا استاد گفت: اولاً باز توصیه میکنم بکارگیری میکنم ادبیات و واژگانی که هیچ جایگاه حقوقی ندارد شایسته کسانی که خود را اهل نظر میدانند نیست. رویه اسرائیلی پیشه نکنیم. ما سالهاست اعلام میکنیم با ساخت بمب اتم شرعا مخالفیم اما دشمن اصرار دارد بر خلاف واقع بگوید ایران به دنبال سلاح هستهای هستیم. حداقل ما باید گوش مان بدهکار نباشد...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.