نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

احسان دلاویز: اتهام اخلال در نظام اقتصادی ناراحتم کرد/حقوق ۳۰ سال یک معلم در حساب همسر دلاویز

• نویسنده موضوع ꜱᴀʜᴇʟ
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 1
  • بازدیدها 162
  • کاربران تگ شده هیچ

ꜱᴀʜᴇʟ

مدیر بازنشسته
سطح
36

ارسالی‌ها
7,492
پسندها
32,555
امتیازها
96,874
مدال‌ها
37
  • نویسنده موضوع
قاضی مسعودی‌مقام امروز در هفتمین جلسه رسیدگی به اتهامات هادی رضوی و احسان دلاویز پس از اتمام دفاعیات رضوی از دلاویز خواست تا دفاع آخر خود را بیان کند.

دلاویز پس از تشکر از حوصله دادگاه با بیان اینکه "دلم نمی‌خواست در این تریبون قرار بگیرم و شاید حکمت خداست"، گفت: نمی‌دانم چرا تقدیر به اینجا رسید که کنار آقای رضوی قرار گرفتم، واقعاً حکمت آن را نمی‌دانم، در معرض اتهامی قرار گرفته‌ام که قطعاً آن را نمی‌پذیرم و آن را رد می‌کنم.

وی با ابراز اینکه از کوچک‌ترین بهره‌برداری عادی پرهیز داشته است، افزود: نه در مجلس شورای اسلامی و نه در وزارتخانه‌ای مهمان کسی نبودم یا کسی مهمان من نبوده است. در دولت و بیت‌المال دخالتی نکرده‌ام و از اتهام معاونت در اخلال ناراحت هستم و تنم می‌لرزد.

دلاویز سپس...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : ꜱᴀʜᴇʟ

ꜱᴀʜᴇʟ

مدیر بازنشسته
سطح
36

ارسالی‌ها
7,492
پسندها
32,555
امتیازها
96,874
مدال‌ها
37
  • نویسنده موضوع
قاضی مسعودی‌مقام در واکنش گفت: اگر به شما ابلاغ نشده چرا در تاریخ 26 مرداد سال 91 شخصاً با آقای بخشایش مکاتبه کردید؟ پس حکم ابلاغ شده است.

دلاویز در پاسخ مدعی شد که این حکم حتی به حراست بانک اعلام نشده است و افزود: من خودم دوست داشتم به‌عنوان دستیار یا مشاور در بانک ورود کنم، بعد از مشاهده علاقه‌مندی آقای بخشایش، مبنای معرفی آقای امامی اتفاق افتاد و کارگروه بازاریابی که من عضوش نبودم، ایجاد شد.

وی افزود: اتهاماتی مبنی بر پولشویی به من زده شده که از مجموعه آقای امامی تقاضا می‌کنم به ما اسناد بدهید، اما آنها به هر دلیلی نمی‌دهند. خواهش می‌کنم با آقای امامی صحبت کنید تا مدارکی را که به من مربوط است، بدهد؛ چرا که ابهامات زیادی را برطرف خواهد کرد. ابهاماتی وجود دارد مبنی بر اینکه من پول را...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : ꜱᴀʜᴇʟ