نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

وام نمی‌خواهیم؛ فقط بگذارند شترهایمان بچرند! + تصاویر

• نویسنده موضوع ꜱᴀʜᴇʟ
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 3
  • بازدیدها 211
  • کاربران تگ شده هیچ

ꜱᴀʜᴇʟ

مدیر بازنشسته
سطح
36

ارسالی‌ها
7,492
پسندها
32,531
امتیازها
96,874
مدال‌ها
37
  • نویسنده موضوع
نیازش به علوفه بسیار کم، رشته وابستگی‌اش به آب باریک، در برابر هر نوع بیماری چون صخره استوار و واکنشش به تغییرات شدید دما تقریبا هیچ است! او را به یک بیان به خرما تشبیه می‌کنند در بخش کشاورزی تا شاید حقش ادا شود

اما چرا نگوییم خرما، شترِ بخش دامداری است؟! حقش را شاید همان کسی بهتر ادا کرده که اولین بار واحد اندازه‌گیری‌اش را با انسان یکی گرفت و «نفر» را برگزید و عجب که به بشر هم برنخورد که مثلا چرا می‌گویی 200 نفر شتر؟! یا اینکه اصلا از همان اول که معلوم هم نیست کِی بود، «نفر» واحد شمارش شتر بود و بعد انسان برای خودش برداشت؟! کسی چه می‌داند! رها کنیم ... به هر حال با جانوری طرف هستیم که بی ارزش ترین گیاهان را از حیث برخوداری از ارزش غذایی، می‌خورد و تبدیل به سلولز و زور و قوه می‌کند؛...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : ꜱᴀʜᴇʟ

ꜱᴀʜᴇʟ

مدیر بازنشسته
سطح
36

ارسالی‌ها
7,492
پسندها
32,531
امتیازها
96,874
مدال‌ها
37
  • نویسنده موضوع
مولوی اصغر کلندرزهی، روحانی و بزرگ روستای کالشور، در این باره می‌گوید: «بعد از انقلاب حضرت امام (ره) به مردم گفتند زمین متعلق به شماست و بکارید و زندگی کنید. بیشتر مردم در زمین‌های کنار روستا شروع کردند به کشت دیم. گندم و جو و علوفه و این چیزها. زندگی مردم می‌چرخید با همین کشاورزی دیم. اما بعد از رحلت حضرت امام (ره) منابع طبیعی شهرستان آمد و جلوی کشاورزی مردم را گرفت و گفت این‌ها زمین‌های ملی است و هرکس بعد از سال 42 در این زمین‌ها کشاورزی کرده، باید تعطیل کند.»

1398032214440236176362610.jpg

مولوی کلندرزهی خودش یکی از پرورش‌دهندگان موفق شتر در روستای کالشور است؛ او درباره روی آوردن مردم روستا به این عرصه،...

ꜱᴀʜᴇʟ

مدیر بازنشسته
سطح
36

ارسالی‌ها
7,492
پسندها
32,531
امتیازها
96,874
مدال‌ها
37
  • نویسنده موضوع
باید «نفر» را گرفت و «نوع» را رها کرد. وقتی برای 700 نفر ممنوعیتی من غیر حق ایجاد شده، چه فرقی می‌کند شتر باشند یا انسان؟! شترها لایک خورشان، مالی نیست؟! نباشد! واحدشان که نفر هست!

13980322135117419176354310.jpg

مولوی می‌گوید: «خوب! این خلق خوب خدا چیزهایی را می‌خورد که الباقی جانورهای نمی‌خورند. اصلا شتر خارهایی را می‌خورد که گوسفند و بقیه دام‌ها نگاهش هم نمی‌کنند. منابع طبیعی برای این‌ها هم مانع ایجاد می‌کند. می‌گوید نباید چرا کنند. این حیوان که در زمین کسی چرا نمی‌کند. در زمین خدا هم اگر چیزی می‌خورد، روزی خودش را برمی‌دارد، به هیچ روینده‌ای هم آسیب نمی‌زند، وقتی بخشی از آن را می‌خورد، در اصل دارد آن را هرس...

ꜱᴀʜᴇʟ

مدیر بازنشسته
سطح
36

ارسالی‌ها
7,492
پسندها
32,531
امتیازها
96,874
مدال‌ها
37
  • نویسنده موضوع
الحمدلله از کار شتر بسیار راضی هستیم. خیلی خوب است. خدا را شکر. من رزق حلال و طیب خودم را از اینجا می‌گیرم و الباقی وقتم را در مسجد روستا می‌گذرانم. نماز می‌خوانم، برای مردم حرف می‌زنم، نصیحت می‌کنم، به بچه‌ها قرآن یاد می‌دهم و با آن‌ها بازی می‌کنم.»

13980322144332458176360110.jpg

از مولوی می‌پرسیم چه کاری می‌تواند حمایت از شما تلقی شود؟ دولت برای شما باید چه کار کند؟ مثلا وام احتیاج دارید؟ جواب صریح نمی‌دهد و مِنّ و مِن می‌کند؛ علتش را می‌دانیم. دارد حرمت خبرنگار شیعه مذهب را نگه می‌دارد و می‌خواهد آنچه را ما به آن تن داده و تا ابرو در آن فرو رفته‌ایم، زیر سؤال نبرد!

خودمان می‌پرسیم: «به این خاطر که اهل سنت...

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا