- ارسالیها
- 7,492
- پسندها
- 32,545
- امتیازها
- 96,874
- مدالها
- 37
- نویسنده موضوع
به نقل از شهرنوشت، روحالله خسروینژاد عکاس آزاد، درخصوص تصویرسازی منتشره از سوی معاونت فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران از عکسی که او در پلدختر گرفته، گفت: من طبق صحبت های صورت گرفته با شهرداری تهران، یک کپی از تصویر خودم را در اختیار شهرداری قرار دادم، اگرچه هنوز طبق قانون مالک تصویر خودم هستم.
وی در خصوص تصویرسازی شهرداری تهران با عوض شدن سوژههای عکس از ارتشی و مردم عادی به کارگران شهرداری، توضیح داد: مشکلی با این تصویرسازی ندارم چون کپی عکسم را به شهرداری فروختم و تصمیم در خصوص نحوه تصویر سازی، به عهده من نیست. بنابراین عملاً فرقی نمیکند عکسی که گرفتهام تا چه اندازه تغییر کند.
خسروینژاد ادامه داد: احتمالاً در تمام دنیا و از جمله در ایران، این قانون وجود دارد که وقتی عکاس کپی...
وی در خصوص تصویرسازی شهرداری تهران با عوض شدن سوژههای عکس از ارتشی و مردم عادی به کارگران شهرداری، توضیح داد: مشکلی با این تصویرسازی ندارم چون کپی عکسم را به شهرداری فروختم و تصمیم در خصوص نحوه تصویر سازی، به عهده من نیست. بنابراین عملاً فرقی نمیکند عکسی که گرفتهام تا چه اندازه تغییر کند.
خسروینژاد ادامه داد: احتمالاً در تمام دنیا و از جمله در ایران، این قانون وجود دارد که وقتی عکاس کپی...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.