متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

سالاد طرز تهیه روکش کیک براق!(سس فرانسوی)

سید دیوید

کاربر انجمن
سطح
13
 
ارسالی‌ها
387
پسندها
5,895
امتیازها
24,413
مدال‌ها
14
  • نویسنده موضوع
  • #1
سلام! در تاپیکی انواع مدل های کیک براق را نشان دادیم. کیک هایی به براقی آینه!

10531482851043830597.jpg



اما اکنون می خواهیم آموزش تهیه سس فرانسوی و یا همان روکش کیک براق را بدهیم.

روش آماده کردن روکش کیک براق :
مواد لازم :
بیست گرم پودر ژله
120 گرم آب
300 گرم گلوکز
300 گرم شکر
200 گرم شیر عسلی
300 گرم شکلات سفید یا سیاه یا ترکیب هر دو و رنگ غذا


طرز پخت :
ابتدا آب را با پودر ژله مخلوط کنید. سپس گلوکز را با شکر...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : سید دیوید
عقب
بالا