- ارسالیها
- 387
- پسندها
- 5,895
- امتیازها
- 24,413
- مدالها
- 14
- نویسنده موضوع
- #1
سلام! در تاپیکی انواع مدل های کیک براق را نشان دادیم. کیک هایی به براقی آینه!
اما اکنون می خواهیم آموزش تهیه سس فرانسوی و یا همان روکش کیک براق را بدهیم.
روش آماده کردن روکش کیک براق :
مواد لازم :
بیست گرم پودر ژله
120 گرم آب
300 گرم گلوکز
300 گرم شکر
200 گرم شیر عسلی
300 گرم شکلات سفید یا سیاه یا ترکیب هر دو و رنگ غذا
طرز پخت :
ابتدا آب را با پودر ژله مخلوط کنید. سپس گلوکز را با شکر...
اما اکنون می خواهیم آموزش تهیه سس فرانسوی و یا همان روکش کیک براق را بدهیم.
روش آماده کردن روکش کیک براق :
مواد لازم :
بیست گرم پودر ژله
120 گرم آب
300 گرم گلوکز
300 گرم شکر
200 گرم شیر عسلی
300 گرم شکلات سفید یا سیاه یا ترکیب هر دو و رنگ غذا
طرز پخت :
ابتدا آب را با پودر ژله مخلوط کنید. سپس گلوکز را با شکر...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.