متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

بازگشت ژوزه مورینیو به چلسی؟ شاید این ایده، چندان هم دیوانه وار نباشد

• نویسنده موضوع YGNeae
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 1
  • بازدیدها 146
  • کاربران تگ شده هیچ

YGNeae

کاربر خبره
سطح
40

ارسالی‌ها
5,997
پسندها
41,959
امتیازها
0
مدال‌ها
31
  • نویسنده موضوع
پرتغال-فرانک لمپارد-انگلیس-چلسی-لیگ برتر انگلیس

مورینیو می تواند بازگشتی تعجب آور به چلسی داشته باشد؟ آن هم در شرایطی که شاگرد وی، فرانک لمپارد، بیشترین شانس را دارد؟ همه این روزها می دانند آبراموویچ به لمپارد فکر می کند اما شاید این تنها راه نیست و یک راهکار دیگری هم باشد.

در استودیوی تحلیل و بررسی فینال لیگ قهرمانان اروپا، ژوزه مورینیو حرف جالبی زد. حرف های او که از چشم اکثر رسانه های انگلیسی دور ماند، شاید سرنخی برای پیدا کردن مقصد بعدی آقای خاص باشد...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : YGNeae

YGNeae

کاربر خبره
سطح
40

ارسالی‌ها
5,997
پسندها
41,959
امتیازها
0
مدال‌ها
31
  • نویسنده موضوع

رفتن ادن هازارد، بزرگترین ستاره تیم، به همراه محرومیت احتمالی از نقل و انتقالات، شاید چیزی نباشد که مورینیو را به خود جذب کند اما در روز فینال لیگ قهرمانان اروپا، مورینیو حرفی زد که بسیار مهم بود.

skysports-jose-mourinho-chelsea-manchester-united_3894117.jpg

هیچوقت با اطمینان در مورد چیزی حرف نزنید، ممکن است. دوست دارم در یک لیگ دیگر قهرمانی جدیدی کسب کنم یا اینکه با یک تیم دیگر قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا را تجربه کنم. این ها چیزهایی هستند که دوست دارم انجام دهم. البته قرار نیست سریعا اینکار را انجام دهم، باید توسط پروژه‌ای قانع شوم. می خواهم...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : YGNeae

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا