- ارسالیها
- 7,504
- پسندها
- 32,577
- امتیازها
- 96,874
- مدالها
- 37
- نویسنده موضوع
حجتالاسلام محسنی اژهای صبح امروز در همایش سراسری قوه قضاییه ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب و شهدای قوه قضاییه بهویژه شهید بهشتی اظهار کرد: شهریور سال قبل بود که در جلسات خصوصی مطلبی را گفتم و برخی میگفتند که زود است.
وی افزود: گفتم بالاخره با توجه به پایان دوره دوم ریاست آیتالله آملی لاریجانی، باید بدانیم در دوره آینده ریاست قوه از داخل قوه باشد یا خارج از قوه که اکثر نظراتی که شنیده بودم این بود که اگر از داخل قوه باشد بهتر است؛ بنده به دفتر رهبری اعلام کرده بودم که جناب آقای آیتالله رئیسی شایسته این مقام است اما برخی میگفتند چون تازه تولیت آستان را پذیرفته شاید نشدنی است اما من به تکلیف عمل کردم و خوشحالم از این انتخاب و تبریک میگویم.
معاون اول قوه قضاییه با بیان اینکه...
وی افزود: گفتم بالاخره با توجه به پایان دوره دوم ریاست آیتالله آملی لاریجانی، باید بدانیم در دوره آینده ریاست قوه از داخل قوه باشد یا خارج از قوه که اکثر نظراتی که شنیده بودم این بود که اگر از داخل قوه باشد بهتر است؛ بنده به دفتر رهبری اعلام کرده بودم که جناب آقای آیتالله رئیسی شایسته این مقام است اما برخی میگفتند چون تازه تولیت آستان را پذیرفته شاید نشدنی است اما من به تکلیف عمل کردم و خوشحالم از این انتخاب و تبریک میگویم.
معاون اول قوه قضاییه با بیان اینکه...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.