- ارسالیها
- 3,584
- پسندها
- 47,940
- امتیازها
- 80,673
- مدالها
- 27
- سن
- 21
- نویسنده موضوع
- #1
طرز تهیه سالاد لبو و عدس
در ابتدا عدس را با کمی آب در یک قابلمه بر روی شعله گاز قرار دهید تا پخته شود و پوست لبو را بگیرید و در قابلمه ای دیگر با کمی آب آب پز کنید.
پیاز و خیار را پوست بگیرید و به صورت نگینی خرد کنید، عدس پخته شده را آبکش کنید و بگذارید خنک شود.
لبوهای پخته شده را به صورت ورقه ای برش بزنید و ظرف سالاد را آماده کنید و عدس پخته شده را با لبو، خیار و پیاز خرد شده داخل آن بریزید.
نمک، آبلیمو، فلفل و سماق را به سالاد اضافه کنید و با هم مخلوط کنید سپس سالاد را با کمی پنیر و یا برگ های شوید و گشنیز تزیین کنید.
در ابتدا عدس را با کمی آب در یک قابلمه بر روی شعله گاز قرار دهید تا پخته شود و پوست لبو را بگیرید و در قابلمه ای دیگر با کمی آب آب پز کنید.
پیاز و خیار را پوست بگیرید و به صورت نگینی خرد کنید، عدس پخته شده را آبکش کنید و بگذارید خنک شود.
لبوهای پخته شده را به صورت ورقه ای برش بزنید و ظرف سالاد را آماده کنید و عدس پخته شده را با لبو، خیار و پیاز خرد شده داخل آن بریزید.
نمک، آبلیمو، فلفل و سماق را به سالاد اضافه کنید و با هم مخلوط کنید سپس سالاد را با کمی پنیر و یا برگ های شوید و گشنیز تزیین کنید.