- ارسالیها
- 2,070
- پسندها
- 15,543
- امتیازها
- 44,373
- مدالها
- 22
- سن
- 20
- نویسنده موضوع
- #1
لپه دانههای جدا شده، پوست کنده و خشک شدهٔ حبوبات را گویند که در شهر آذرشهر واقع در استان آذربایجان شرقی تولید و فراوری می شود. لپه در ایران از نخود کفتری (با نام علمی Cajanus) تهیه میشود.
البته از دانه گیاهان دیگری چون نخود فرنگی لپهای با نام انگلیسی Split pea، از نخود معمولی لپه زرد با نام انگلیسی Split chickpea به دست میآید و لپهٔ عدس، لپهٔ لوبیا و لپهٔ باقلا نیز وجود دارد. به طور کلی برای تهیه لپه هر یک از بذور حبوبات، پس از جداسازی از غلاف هایشان در آب خیسانده میشوند تا پوستشان برداشته شود. بعد از برداشت پوست بذور با فشارهای مکانیکی به دو نیم تقسیم میشوند و سپس خشک میگردند.
البته از دانه گیاهان دیگری چون نخود فرنگی لپهای با نام انگلیسی Split pea، از نخود معمولی لپه زرد با نام انگلیسی Split chickpea به دست میآید و لپهٔ عدس، لپهٔ لوبیا و لپهٔ باقلا نیز وجود دارد. به طور کلی برای تهیه لپه هر یک از بذور حبوبات، پس از جداسازی از غلاف هایشان در آب خیسانده میشوند تا پوستشان برداشته شود. بعد از برداشت پوست بذور با فشارهای مکانیکی به دو نیم تقسیم میشوند و سپس خشک میگردند.