متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

حقوق ۳۰۰ میلیونی مدیر بانک سرمایه در سال ۹۵

• نویسنده موضوع ꜱᴀʜᴇʟ
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 1
  • بازدیدها 145
  • کاربران تگ شده هیچ

ꜱᴀʜᴇʟ

مدیر بازنشسته
سطح
36

ارسالی‌ها
7,492
پسندها
32,545
امتیازها
96,874
مدال‌ها
37
  • نویسنده موضوع
ادامه جلسات رسیدگی به پرونده متهمان بانک سرمایه، امروز (دوشنبه) در شعبه سوم دادگاه ویژه رسیدگی به جرایم اخلالگران اقتصادی به ریاست قاضی مسعودی مقام برگزار شد که نوبت به پرونده بهمن خادم عضو وقت هیئت مدیره این بانک رسید.

نماینده سازمان بازرسی کل کشور با اجازه رئیس دادگاه درباره دریافتی‌های این عضو هیئت مدیره بانک سرمایه گفت: کل حقوق سال 95 خادم 300 میلیون تومان بوده و 81 میلیون تومان پاداش دریافت کرده است. او همچنین 6 میلیون تومان بابت حق حضور درسال95 و 96 دریافت کرده است.

نماینده سازمان بازرسی افزود: مجموع حقوق و پاداش سال 96 این فرد 43 میلیون تومان و دریافتی او از سایر شرکت‌های وابسته به بانک 96 میلیون بوده که در خرداد 96، 38 میلیون تومان از آن را مسترد کرده است. کارانه پرداخت شده به...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : ꜱᴀʜᴇʟ

ꜱᴀʜᴇʟ

مدیر بازنشسته
سطح
36

ارسالی‌ها
7,492
پسندها
32,545
امتیازها
96,874
مدال‌ها
37
  • نویسنده موضوع
این متهم گفت: جلسه‌ای با مدیران شعب برای برون رفت از این وضعیت ترتیب دادم و با استفاده از مکانیزم‌های تشویقی مدیران توانستم در مهر95 تقریبا 30 هزار میلیارد از بدهی بانک را تسویه کنم و ذخیره قانونی بانک را از 17 هزار میلیارد به 24 هزار میلیارد افزایش دهم.

خادم درباره برخی از موارد تخلف نیز بیان کرد: برخی رفتارها در بانک خلاف اخلاق حرفه ای بود که به شدت مخالف آنها بودم؛ مثلاً تعدادی از مشتریان با دستور خانی مدیرعامل وقت بانک بدون اعتبارسنجی مبلغ 30 میلیارد تومان وام دریافت کرده بودند و یا سه پرونده 30 میلیاردی در شعبه مرکزی توسط ریخته‌گران هدایت شده بود که با این موارد بارها مخالفت کردم.

این متهم افزود: وقتی بانک از آشفتگی خارج شد، برای وصول مطالبات سراغ بدهکاران دانه درشت بانک...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : ꜱᴀʜᴇʟ