- ارسالیها
- 7,492
- پسندها
- 32,545
- امتیازها
- 96,874
- مدالها
- 37
- نویسنده موضوع
به نقل از روابط عمومی دیوان عالی کشور؛ حجتالاسلام و المسلمین مرتضوی مقدم در دیدار با رئیس کانون وکلا امور مشاوران و خانواده قوه قضاییه و تعدادی از وکلا گفت: از ابتدای خدمت قضایی خود در قوه قضاییه از این جهت که در مراجع قضایی وکیل میتواند مدافع موکل خود از یک سو و کمککننده به قاضی از سوی دیگر باشد، مدافع وکیل بودم.
وی با اشاره به اهمیت فعالیت وکلا در جریان رسیدگی به پروندههای قضایی گفت: چکیده تمام مطالب پرونده را میتوان در لایحه دید و بنده بارها این مطلب را همچنین اهمیت فعالیت وکلا را در استانهای محل خدمت خود به همکاران قضایی اعلام کردم.
مرتضوی مقدم به فعالیت وکلای زن هم اشاره و تصریح کرد: وکلای شایسته، وظیفهشناس و حقگرا در بین زنان وکیل و چه در بین مردان وکیل قابل انکار نیست؛...
وی با اشاره به اهمیت فعالیت وکلا در جریان رسیدگی به پروندههای قضایی گفت: چکیده تمام مطالب پرونده را میتوان در لایحه دید و بنده بارها این مطلب را همچنین اهمیت فعالیت وکلا را در استانهای محل خدمت خود به همکاران قضایی اعلام کردم.
مرتضوی مقدم به فعالیت وکلای زن هم اشاره و تصریح کرد: وکلای شایسته، وظیفهشناس و حقگرا در بین زنان وکیل و چه در بین مردان وکیل قابل انکار نیست؛...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.