- تاریخ ثبتنام
- 29/12/17
- ارسالیها
- 2,070
- پسندها
- 15,538
- امتیازها
- 44,373
- مدالها
- 22
- سن
- 21
سطح
25
- نویسنده موضوع
- #1
ترکیب شیمیایی
از نظر ترکیبات شیمیایی در ارزن رسمی(S .italica) در دانه های آن وجود یک گلوکوزید سمی، آلکالویید روغنی، لیزین ۴۳۴]، هیستیدین، آرژی نین و آمیلاز[۴۳۵] [روی*] تأیید شده است و در ارزن دانه درشت(Panicum .miliaceum) در دانه های آن فورمیک اسید[۴۳۶]، لینولئیک اسید، مارگاری نیک اسید[۴۳۷] و ریسین اولئیک اسید[۴۳۸] مشخص شده است، به علاوه دارای کولین، فیتوسترول، سیتوسترول ۴۳۹] و ویتامینهای A وB وC می باشد [روا*].
از نظر ترکیبات شیمیایی در ارزن رسمی(S .italica) در دانه های آن وجود یک گلوکوزید سمی، آلکالویید روغنی، لیزین ۴۳۴]، هیستیدین، آرژی نین و آمیلاز[۴۳۵] [روی*] تأیید شده است و در ارزن دانه درشت(Panicum .miliaceum) در دانه های آن فورمیک اسید[۴۳۶]، لینولئیک اسید، مارگاری نیک اسید[۴۳۷] و ریسین اولئیک اسید[۴۳۸] مشخص شده است، به علاوه دارای کولین، فیتوسترول، سیتوسترول ۴۳۹] و ویتامینهای A وB وC می باشد [روا*].