- ارسالیها
- 7,504
- پسندها
- 32,577
- امتیازها
- 96,874
- مدالها
- 37
- نویسنده موضوع
وحید مرادی؛ شرور معروف پایتخت، 26 اردیبشهت 97 در یک نزاع در خیابان 21 ولنجک، بنبست اول با ضربات چاقو یکی از دوستان بیست و هشت سالهاش بهنام حسین را بهقتل رساند و از محل جنایت متواری شد که مأموران پلیس اداره آگاهی پایتخت وی را هنگام فرار از کشور و در 500متری مرز کشور ترکیه بازداشت کردند.
وحید درباره علت قتل حسین گفته بود: دوماهی بود که از زندان آزاده شده بودم، حسین وقتی فهمید آزاد شدهام، با من تماس گرفت و گفت که به خانهاش بروم، در منزلش چند دوستمان نیز حضور داشتند، حسین در آن مهمانی از من فیلمبرداری کرد و گفت فیلم را در لایو اینستاگرام قرار میدهد و از من خواست مقابل دوربین صحبت کنم.
وی افزود: من به حسین گفتم، به خاطر تعهدم نمیخواهم از من فیلم بگیرد، او ناگهان فحش ناموس داد، من نیز...
وحید درباره علت قتل حسین گفته بود: دوماهی بود که از زندان آزاده شده بودم، حسین وقتی فهمید آزاد شدهام، با من تماس گرفت و گفت که به خانهاش بروم، در منزلش چند دوستمان نیز حضور داشتند، حسین در آن مهمانی از من فیلمبرداری کرد و گفت فیلم را در لایو اینستاگرام قرار میدهد و از من خواست مقابل دوربین صحبت کنم.
وی افزود: من به حسین گفتم، به خاطر تعهدم نمیخواهم از من فیلم بگیرد، او ناگهان فحش ناموس داد، من نیز...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.