- ارسالیها
- 7,504
- پسندها
- 32,577
- امتیازها
- 96,874
- مدالها
- 37
- نویسنده موضوع
در پانزدهمین جلسه رسیدگی به اتهامات مالی در بانک سرمایه، خیرالله بیرانوند مدیرعامل اسبق این بانک پس از تفهیم اتهام به ارائه دفاعیات خود پرداخت و ضمن رد اتهامات وارده در بخشی از دفاعیات خود از آقایان زاهدی، کلهر، فاروغی و پویانمهر رئیس شعبه اسکان بانک سرمایه به عنوان عوامل غندالی مدیرعامل صندوق ذخیره فرهنگیان در بانک سرمایه نام برد و تصریح کرد: اینها علیه من در بانک توطئه میکردند.
وی سپس به ذکر شواهدی از این توطئه پرداخت و ضمن ارائه مدارک آن به قاضی مسعودی مقام گفت: در تهاتر ملک لواسان که متعلق به آقایان شاهرودی و امامی بود گزارش کارشناسی این ملک برخلاف روال در بانکها با عنوان مدیرعامل پاسخ داده شده است و با توجه به اینکه من آن را رویت نکردم و هیچگاه در اتوماسیون بانک وارد نشده بود آن...
وی سپس به ذکر شواهدی از این توطئه پرداخت و ضمن ارائه مدارک آن به قاضی مسعودی مقام گفت: در تهاتر ملک لواسان که متعلق به آقایان شاهرودی و امامی بود گزارش کارشناسی این ملک برخلاف روال در بانکها با عنوان مدیرعامل پاسخ داده شده است و با توجه به اینکه من آن را رویت نکردم و هیچگاه در اتوماسیون بانک وارد نشده بود آن...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.