نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

غندالی به ضوابط و مقررات بانک مرکزی اعتقادی نداشت

• نویسنده موضوع ꜱᴀʜᴇʟ
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 1
  • بازدیدها 167
  • کاربران تگ شده هیچ

ꜱᴀʜᴇʟ

مدیر بازنشسته
سطح
36

ارسالی‌ها
7,492
پسندها
32,555
امتیازها
96,874
مدال‌ها
37
  • نویسنده موضوع
خیرالله بیرانوند در شانزدهمین جلسه محاکمه مدیران بانک سرمایه در شعبه سوم دادگاه ویژه رسیدگی به جرائم اخلالگران اقتصادی اظهار کرد: در جلسه گذشته در ارتباط با حقوق پرداختی به من اشتباهی صورت گرفت و عنوان شد که حقوق 93 میلیون تومانی دریافت کردم و در این مدت افراد زیادی در این ارتباط با من تماس گرفتند.

در این هنگام قاضی مسعودی‌مقام خطاب به متهم گفت: در سال 93 میانگین حقوق شما 41 میلیون تومان و در سال 94 میانگین این حقوق 32 میلیون تومان بوده است.

بیرانوند در پاسخ گفت: از این مبالغ بخشی به عنوان حقوق ثابت بوده و بخشی نیز مربوط به سنوات است.

متهم به پرداخت سودهای موهوم در بانک سرمایه اشاره کرد و گفت: سود سهام سال 93 ، 494 ریال بود که این سود را به 14 ریال تقلیل دادم و در نتیجه از این طریق از...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : ꜱᴀʜᴇʟ

ꜱᴀʜᴇʟ

مدیر بازنشسته
سطح
36

ارسالی‌ها
7,492
پسندها
32,555
امتیازها
96,874
مدال‌ها
37
  • نویسنده موضوع
بیرانوند با اشاره به شدید شدن تنش‌ها در بانک سرمایه افزود: از نظر قانونی نمی‌توانستند مرا عزل کنند و من نیز استعفابده نبودم زیرا عزم خود را برای حل مشکلات جزم کرده بودم حتی به قیمت درگیر شدن با صندوق ذخیره، اما از آنجایی که مبنای همکاری من با بانک سرمایه اعتماد و پیمان دوستی بود همزمان با عزل از مدیرعاملی از هیئت مدیره هم استعفا دادم.

وی اضافه کرد: آقایان در بانک سرمایه و صندوق ذخیره از حسن نیت و اعتماد من سوء استفاده کردند و اگر امروز به خاطر این پرونده در دادگاه حضور دارم به دلیل اعتمادی است که به آقایان داشتم.

بیرانوند ادامه داد: از من سوال می‌شود که چرا با وجود مشاهده تخلفات استعفا ندادی یا گزارش نکردی؟ باید بگویم من در آن زمان اصلا و ابدا کوچکترین شکی به پاکدامنی غندالی نداشتم و...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : ꜱᴀʜᴇʟ