- ارسالیها
- 7,492
- پسندها
- 32,555
- امتیازها
- 96,874
- مدالها
- 37
- نویسنده موضوع
خیرالله بیرانوند در شانزدهمین جلسه محاکمه مدیران بانک سرمایه در شعبه سوم دادگاه ویژه رسیدگی به جرائم اخلالگران اقتصادی اظهار کرد: در جلسه گذشته در ارتباط با حقوق پرداختی به من اشتباهی صورت گرفت و عنوان شد که حقوق 93 میلیون تومانی دریافت کردم و در این مدت افراد زیادی در این ارتباط با من تماس گرفتند.
در این هنگام قاضی مسعودیمقام خطاب به متهم گفت: در سال 93 میانگین حقوق شما 41 میلیون تومان و در سال 94 میانگین این حقوق 32 میلیون تومان بوده است.
بیرانوند در پاسخ گفت: از این مبالغ بخشی به عنوان حقوق ثابت بوده و بخشی نیز مربوط به سنوات است.
متهم به پرداخت سودهای موهوم در بانک سرمایه اشاره کرد و گفت: سود سهام سال 93 ، 494 ریال بود که این سود را به 14 ریال تقلیل دادم و در نتیجه از این طریق از...
در این هنگام قاضی مسعودیمقام خطاب به متهم گفت: در سال 93 میانگین حقوق شما 41 میلیون تومان و در سال 94 میانگین این حقوق 32 میلیون تومان بوده است.
بیرانوند در پاسخ گفت: از این مبالغ بخشی به عنوان حقوق ثابت بوده و بخشی نیز مربوط به سنوات است.
متهم به پرداخت سودهای موهوم در بانک سرمایه اشاره کرد و گفت: سود سهام سال 93 ، 494 ریال بود که این سود را به 14 ریال تقلیل دادم و در نتیجه از این طریق از...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.