- ارسالیها
- 7,492
- پسندها
- 32,555
- امتیازها
- 96,874
- مدالها
- 37
- نویسنده موضوع
- #1
همزمان با رشد جمعیت و کمبود منابع، مخاطرات و بحرانهای حاصل از استفاده از نهادهای شیمیایی در تولید محصولات غذایی برای تولید مواد غذایی در زمان کمتر، تغییر سبک زندگی و عادات غذایی، گرایش بیشتر خانوادهها به غذاهای آماده، امنیت مواد غذایی و به تبع آن سلامت انسان را با بروز انواع بیماریها و مشکلات زیستمحیطی مورد تهدید قرار داده است.
بنابراین نیاز به ارتقای دانش و آگاهی در سطح جامعه نسبت به محصولات ایمن و رعایت بهداشت مواد غذایی برای حفظ ارزش تغذیهای بسیار ملموس است.
امنیت غذایی (food security)
بانک جهانی امنیت غذایی را بهصورت دسترسی همه مردم در تمام اوقات به غذای کافی برای داشتن یک زندگی سالم تعریف کرده است؛ این تعریف به سه عنصر "موجود بودن غذا، دسترسی به غذا و ثبات در دریافت...
بنابراین نیاز به ارتقای دانش و آگاهی در سطح جامعه نسبت به محصولات ایمن و رعایت بهداشت مواد غذایی برای حفظ ارزش تغذیهای بسیار ملموس است.
امنیت غذایی (food security)
بانک جهانی امنیت غذایی را بهصورت دسترسی همه مردم در تمام اوقات به غذای کافی برای داشتن یک زندگی سالم تعریف کرده است؛ این تعریف به سه عنصر "موجود بودن غذا، دسترسی به غذا و ثبات در دریافت...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.