متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

رئیس وقت هیئت مدیره بانک سرمایه: نجومی‌بگیر نیستم/ حقوق ۷۰ میلیونی پیشنهاد دادند

• نویسنده موضوع ꜱᴀʜᴇʟ
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 1
  • بازدیدها 189
  • کاربران تگ شده هیچ

ꜱᴀʜᴇʟ

مدیر بازنشسته
سطح
36

ارسالی‌ها
7,492
پسندها
32,545
امتیازها
96,874
مدال‌ها
37
  • نویسنده موضوع
در هجدهمین جلسه رسیدگی به پرونده مدیران بانک سرمایه و پس از ارائه دفاعیات یاسر ضیایی قائم مقام وقت بانک سرمایه و وکیل مدافع وی، نوبت به پرویز احمدی رئیس وقت هیئت مدیره بانک سرمایه رسید تا دفاعیات خود را ارائه کند.

متهم پس از حضور در جایگاه درباره سابقه فعالیت‌های بانکی خود گفت: 40 سال سابقه فعالیت بانکی دارم و در طول این دوران هیچ سوء سابقه‌ای نداشتم. هشت سال کارمند بانک رفاه بودم و در بانک مرکزی خزانه‌دار بوده‌ام. در راه اندازی بانک تات و بانک سرمایه یکی از اعضای کمیته بودم. وقتی راه‌اندازی شد به دنبال رئیس بودند که من جلسات را ترک می‌کردم تا ریاست به من پیشنهاد نشود. اگر بخواهم رزومه خود را بگویم چندین صفحه می شود. سوال این است که هدف از آمدن من به بانک سرمایه چه بود؟

وی ادامه داد...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : ꜱᴀʜᴇʟ

ꜱᴀʜᴇʟ

مدیر بازنشسته
سطح
36

ارسالی‌ها
7,492
پسندها
32,545
امتیازها
96,874
مدال‌ها
37
  • نویسنده موضوع
احمدی افزود: در کل بانک اعطای تسهیلات ممنوع شده بود چون منابع ما منفی بود. تنها راه حل این بود که با ضمانت‌نامه اعتبار گرفته شود و آن هزار و 200 میلیارد تومان هم در آبان ماه تحقق پیدا کرد. در شعب اختیار تسهیلات پنج تا 10 میلیون تومانی برای وام ازدواج و خرید لوازم خانگی داده بودند و ما برای کارمندان خود و اعضای بانک آموزش‌هایی را درنظر گرفته بودیم و در روزهایی از هفته مثل پنج شنبه‌ها یا جمعه‌ها، کلاس ها را برگزار می‌کردیم که کارشناسانی از بانک مرکزی این وظیفه را بر عهده داشتند.

متهم پرونده بانک سرمایه گفت: شخصی را به نام حسینی به طور غیرقانونی به بایگانی اعتبارات آورده بودند و من از انتظامات و مدیر منابع انسانی درباره او سوال کردم که می‌گفتند ما نمی‌دانیم کیست و کارمند ما نیست. جوانی را...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : ꜱᴀʜᴇʟ