نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

طب سنتی پیشگیری از سرطان کولون با این رژیم غذایی

  • نویسنده موضوع ISET1
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 370
  • کاربران تگ شده هیچ

ISET1

مدیر بازنشسته
سطح
25
 
ارسالی‌ها
3,776
پسندها
14,494
امتیازها
61,873
مدال‌ها
19
  • نویسنده موضوع
  • #1
نقش تغذیه در سرطان کولون


تحقیقات در زمینه سرطاننشان داده است که تعدادی از غذاها باعث کاهش خطر و برخی دیگر سبب بالا بردن خطر سرطان کولون می*شوند.

کدام عوامل خطر ابتلا به سرطان کولورکتال را افزایش می*دهند؟

چاقی

یکی از عوامل مهم که در ارتباط با سرطان کولورکتال می*باشد پدیده چاقی است.

گوشت قرمز

مصرف زیاد گوشت قرمز می*تواند ابتلای به سرطان کولورکتال را 30 الی 40 درصد افزایش دهد.

کنسروها و سایر غذاهای صنعتی

به دلیل وجود مقادیر مواد نگه دارنده در این غذاها احتمال ایجاد سرطان کولورکتال افزایش می*یابد.

سوسیس، کالباس و ژامبون

فراورده*های غذایی گوشتی به دلیل وجود مقادیر زیاد نیتروژن در آن خطر ابتلا به سرطان کولورکتال را ارتقا...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] PaRIsA-R

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا