- نویسنده موضوع
- #1
نقش تغذیه در سرطان کولون
تحقیقات در زمینه سرطاننشان داده است که تعدادی از غذاها باعث کاهش خطر و برخی دیگر سبب بالا بردن خطر سرطان کولون می*شوند.
کدام عوامل خطر ابتلا به سرطان کولورکتال را افزایش می*دهند؟
چاقی
یکی از عوامل مهم که در ارتباط با سرطان کولورکتال می*باشد پدیده چاقی است.
گوشت قرمز
مصرف زیاد گوشت قرمز می*تواند ابتلای به سرطان کولورکتال را 30 الی 40 درصد افزایش دهد.
کنسروها و سایر غذاهای صنعتی
به دلیل وجود مقادیر مواد نگه دارنده در این غذاها احتمال ایجاد سرطان کولورکتال افزایش می*یابد.
سوسیس، کالباس و ژامبون
فراورده*های غذایی گوشتی به دلیل وجود مقادیر زیاد نیتروژن در آن خطر ابتلا به سرطان کولورکتال را ارتقا...
تحقیقات در زمینه سرطاننشان داده است که تعدادی از غذاها باعث کاهش خطر و برخی دیگر سبب بالا بردن خطر سرطان کولون می*شوند.
کدام عوامل خطر ابتلا به سرطان کولورکتال را افزایش می*دهند؟
چاقی
یکی از عوامل مهم که در ارتباط با سرطان کولورکتال می*باشد پدیده چاقی است.
گوشت قرمز
مصرف زیاد گوشت قرمز می*تواند ابتلای به سرطان کولورکتال را 30 الی 40 درصد افزایش دهد.
کنسروها و سایر غذاهای صنعتی
به دلیل وجود مقادیر مواد نگه دارنده در این غذاها احتمال ایجاد سرطان کولورکتال افزایش می*یابد.
سوسیس، کالباس و ژامبون
فراورده*های غذایی گوشتی به دلیل وجود مقادیر زیاد نیتروژن در آن خطر ابتلا به سرطان کولورکتال را ارتقا...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.