متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

دسر | طرز تهیه چند مدل ژله |

  • نویسنده موضوع ASaLi_Nh8ay
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 4
  • بازدیدها 229
  • کاربران تگ شده هیچ

ASaLi_Nh8ay

کاربر خبره
سطح
7
 
ارسالی‌ها
6,189
پسندها
17,401
امتیازها
78,373
مدال‌ها
7
سن
21
  • نویسنده موضوع
  • #1
1561436011_L5dK3.jpg


 
امضا : ASaLi_Nh8ay

ASaLi_Nh8ay

کاربر خبره
سطح
7
 
ارسالی‌ها
6,189
پسندها
17,401
امتیازها
78,373
مدال‌ها
7
سن
21
  • نویسنده موضوع
  • #2


ژله های ترکیبی با پودر ژله و ژلاتین

ژلاتین یک جامد بی بو وبی مزه و ترد و شکننده است که از کلاژن داخلی نزدیک به بافت حیوانات بیرون کشیده میشود، به عبارتی ژلاتین از پوست گاو و گوسفند (ماده!) و خوک (که در ایران نیست؛به دلیل حرام بودن) می آید. و بر عکس تصور عامه از پاچه و شاخ و استخوان حیوان نیست.(ممکن است از پاچه نیز یافت شود! و به دو صورت پودری و ورق در بازار عرضه میشود.

یک قاشق سوپخوری پودر ژلاتین (15 میلی لیتر) =10 گرم = ۳ ورق ژلاتین

یک ق چ سر پر پودر ژلاتین (5 میلی لیتر) = 3 تا 4...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : ASaLi_Nh8ay

ASaLi_Nh8ay

کاربر خبره
سطح
7
 
ارسالی‌ها
6,189
پسندها
17,401
امتیازها
78,373
مدال‌ها
7
سن
21
  • نویسنده موضوع
  • #3

2.توسط پودر ژلاتین:

کافیست به ازای هر لیوان مایعات 1 ق غ پودر ژلاتین بکار ببرید که البته ژله تقریبا سفتی خواهیم داشت و در واقع از 1 ق م پودر ژلاتین یا 1 ورق ژلاتین استفاده میشود که مسلما ژله لطیف تری خواهیم داشت اما در حالت اول مطمئنید که ژله خواهد بست! یا می توانید از حد وسط یعنی از 1 ق غ سرخالی یا 1.5 ق م استفاده کنید!

نکته1: پودر ژلاتین را نیز به این صورت عمل می آورند که به ازای هر مقدار از پودر ژلاتین دو برابر آن آب در نظر میگیرند و بسته به مقدارشان طی چند مرحله لایه لایه روی هم میپاشند و...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : ASaLi_Nh8ay
  • Love
واکنش‌ها[ی پسندها] SHIRIN.SH

ASaLi_Nh8ay

کاربر خبره
سطح
7
 
ارسالی‌ها
6,189
پسندها
17,401
امتیازها
78,373
مدال‌ها
7
سن
21
  • نویسنده موضوع
  • #4

3 - طرز تهیه ی ژله های ترکیبی

برای درست کردن ترکیب ژله های آماده با مایعاتی غیر از آب یا مات نمودن آن:

کافیست لیوان دوم یعنی آب سرد را حذف نموده و به جای آن از بستنی و شیر و خامه و یا مایعات دیگر مناسب با طعم همان پودر ژله استفاده کنیم؛

4 نکته مهم برای ژله های ترکیبی

نکته 1: برای ترکیب ژله با بستنی یا شیر یا خامه باید این نکته را رعایت کنیم که محلول ژله و آب جوش کاملا خنک شده باشد بعد آنها را اضافه کنیم. و گر نه ژله دورنگ میشود (که گاها این مورد را هم میخواهیم!) یا بریده...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : ASaLi_Nh8ay
  • Love
واکنش‌ها[ی پسندها] SHIRIN.SH

ASaLi_Nh8ay

کاربر خبره
سطح
7
 
ارسالی‌ها
6,189
پسندها
17,401
امتیازها
78,373
مدال‌ها
7
سن
21
  • نویسنده موضوع
  • #5


3 - از روی دستور العمل پشت قوطی: (من همیشه از این روش استفاده میکنم)


مواد لازم :

شیر 500 میلی لیتر (2 پیمانه)

پودر کاسترد 2 ق غ (25 گرم)

شکر 2 ق غ سر پر


طرز تهیه :

پودر کاسترد را با 2 ق غ از شیر خوب مخلوط میکنیم

بقیه شیر را با شکر روی اجاق میگذاریم تا داغ شده و بجوشد...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : ASaLi_Nh8ay
  • Love
واکنش‌ها[ی پسندها] SHIRIN.SH

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

عقب
بالا