2.توسط پودر ژلاتین:
کافیست به ازای هر لیوان مایعات 1 ق غ پودر ژلاتین بکار ببرید که البته ژله تقریبا سفتی خواهیم داشت و در واقع از 1 ق م پودر ژلاتین یا 1 ورق ژلاتین استفاده میشود که مسلما ژله لطیف تری خواهیم داشت اما در حالت اول مطمئنید که ژله خواهد بست! یا می توانید از حد وسط یعنی از 1 ق غ سرخالی یا 1.5 ق م استفاده کنید!
نکته1: پودر ژلاتین را نیز به این صورت عمل می آورند که به ازای هر مقدار از پودر ژلاتین دو برابر آن آب در نظر میگیرند و بسته به مقدارشان طی چند مرحله لایه لایه روی هم میپاشند و...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.