- ارسالیها
- 2,441
- پسندها
- 3,753
- امتیازها
- 28,773
- مدالها
- 4
- نویسنده موضوع
- #1
آب داغ سریعتر از آب سرد یخ میزند
شاید عجیب به نظر برسد ولی آب داغ سریعتر از آب سرد یخ میزند. به این فرآیند اثر امپمبا گفته میشود. این اثر به نام یک دانشآموز تانزانیایی نامگذاری شده است که در سال ۱۹۶۳ متوجه شد که مخلوط بستنی گرم سریعتر از یک مخلوط بستنی سرد یخ میزند. اراستو امپمبا زمانی که این پدیده را کشف کرد با تمسخر اطرافیانش مواجه شد ولی در سال ۱۹۶۹ مقالهای را منتشر کرد که این اثر را توضیح میداد. نظریههای اثر امپمبا بر این اساس بود که:
- آب داغ سریعتر تبخیر میشود و بنابراین حجمی که باقی میماند کمتر است و سریعتر یخ میزند...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.