- ارسالیها
- 6,888
- پسندها
- 45,857
- امتیازها
- 96,873
- مدالها
- 28
- نویسنده موضوع
یکی از دوستان در مورد دختر 15 ماهش صحبت می کرد که عادت داشت دستش رو داخل بینی اش کنه. او می گفت: از این می ترسم که براش یه عادت بشه و واقعا خجالت آوره که تو یه مکان عمومی این کار رو انجام بده. کسی پیشنهادی داره ؟
7 نفر به این مادر چنین جواب دادند ...
پاسخ 1 :
وقتی پسر من این کار رو انجام می داد خیلی قاطع و محکم بهش می گفتم: "نه. این کار رو نکن." و اگه دوباره این کار رو انجام می داد دوباره این حرف رو محکم تر بهش می زدم که فکر نکنه شوخی دارم و این یه نوع بازیه.
پاسخ 2:
وقتی دخترم این کار زشت رو جلوی خواهرم انجام می داد خواهرم کلی بهش می خندید و بهش می گفت: " مگه تو دختر زشتی هستی؟ آخه فقط دخترهای زشت دستشونو تو دماغشون می کنن. " و خلاصه کلی بهش می خندید. این شد که دخترم دیگه...
7 نفر به این مادر چنین جواب دادند ...
پاسخ 1 :
وقتی پسر من این کار رو انجام می داد خیلی قاطع و محکم بهش می گفتم: "نه. این کار رو نکن." و اگه دوباره این کار رو انجام می داد دوباره این حرف رو محکم تر بهش می زدم که فکر نکنه شوخی دارم و این یه نوع بازیه.
پاسخ 2:
وقتی دخترم این کار زشت رو جلوی خواهرم انجام می داد خواهرم کلی بهش می خندید و بهش می گفت: " مگه تو دختر زشتی هستی؟ آخه فقط دخترهای زشت دستشونو تو دماغشون می کنن. " و خلاصه کلی بهش می خندید. این شد که دخترم دیگه...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.