- ارسالیها
- 6,888
- پسندها
- 45,857
- امتیازها
- 96,873
- مدالها
- 28
- نویسنده موضوع
- #1
در سال های اخیر محققان توجه زیادی به لبنیات کرده اند. از جمله مهم ترین توجهات آن ها می توان به تحقیقات مشترک دانشمندان در دانشگاه های هاروارد و تافتز اشاره کرد که در این تحقیق رابطه بین لبنیات پرچرب و خطر بیماری قلبی و دیابت بررسی شده است.
در تحقیقی با شرکت 3 هزار نفر مشخص شد که کسانی که چربی لبنیات را به رژیم روزانه خود اضافه کردند، خطر ابتلا به دیابت پایین تری داشتند.
فرضیه برای توجیه یافته ها این است که کسانی که از خوردن لبنیات صرف نظر کردند یا کمتر لبنیات مصرف می کردند باید با خوردن غذاهای تصفیه شده بیشتر و کربوهیدرات های دارای فیبر کمتر، کمبود های بدن خود را جبران کنند که این امر خطر دیابت را افزایش می دهد.
در...
در تحقیقی با شرکت 3 هزار نفر مشخص شد که کسانی که چربی لبنیات را به رژیم روزانه خود اضافه کردند، خطر ابتلا به دیابت پایین تری داشتند.
فرضیه برای توجیه یافته ها این است که کسانی که از خوردن لبنیات صرف نظر کردند یا کمتر لبنیات مصرف می کردند باید با خوردن غذاهای تصفیه شده بیشتر و کربوهیدرات های دارای فیبر کمتر، کمبود های بدن خود را جبران کنند که این امر خطر دیابت را افزایش می دهد.
در...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.