- ارسالیها
- 6,888
- پسندها
- 45,857
- امتیازها
- 96,873
- مدالها
- 28
- نویسنده موضوع
- #1
چایتان را 5 دقیقه پس از ریختن بنوشید.نوشیدن چای داغی که بخار از آن بلند می شود، خطر ابتلا به "سرطان مری" را افزایش میدهد.
نوشیدن چای داغ مخاط گوارشی بهویژه مخاط مری را آماده پذیرش مواد سرطانزا میکند و به همین علت در کشورهایی که عادت به مصرف چای داغ دارند، میزان ابتلا به این سرطان بیشتر است. سرطان مری ششمین سرطان منجر به مرگ در میان مبتلایان به انواع سرطانها در جهان و چهارمین سرطان در کشورهای در حال توسعه است. اما متاسفانه در بین کشورهای پرخطر، ایران دارای بالاترین میزان سرطان مری در جهان است.
باید توجه داشت که سرعت نوشیدن چای و نه میزان مصرف آن در بروز سرطان مری نقش دارد. تاکنون ارتباطی بین مقدار چای مصرفی و خطر سرطان مری دیده نشده است. نوشیدن...
نوشیدن چای داغ مخاط گوارشی بهویژه مخاط مری را آماده پذیرش مواد سرطانزا میکند و به همین علت در کشورهایی که عادت به مصرف چای داغ دارند، میزان ابتلا به این سرطان بیشتر است. سرطان مری ششمین سرطان منجر به مرگ در میان مبتلایان به انواع سرطانها در جهان و چهارمین سرطان در کشورهای در حال توسعه است. اما متاسفانه در بین کشورهای پرخطر، ایران دارای بالاترین میزان سرطان مری در جهان است.
باید توجه داشت که سرعت نوشیدن چای و نه میزان مصرف آن در بروز سرطان مری نقش دارد. تاکنون ارتباطی بین مقدار چای مصرفی و خطر سرطان مری دیده نشده است. نوشیدن...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.