- نویسنده موضوع
همهی ما حداقل یک بار مشکلات مربوط به اتصال اینترنت را تجربه کردهایم. من از دههی ۱۹۷۰ میلادی از اینترنت استفاده میکنم و مدتی مدیر شبکه بودم، اما هنوز هم با اینترنت مشکل دارم. در ادامه با چند قدم ساده به معرفی روشهایی برای رفع این مسئله میپردازیم.
بررسی شبکهی محلی
همیشه قبل از بررسی اینترنت، ابتدا شبکهی محلی خود را بررسی کنید. بسیاری از مشکلات مربوط به اینترنت در حقیقت مشکلات مربوط به شبکههای محلی (LAN) هستند.
از بین همهی اینها، احتمالاً رایجترین مشکل مربوط به کابلها باشد. در نگاه اول شاید حرفم احمقانه به نظر برسد، اما نمیتوانم بگویم تا به حال چند بار پیش آمده که یک مشکل اساسی موجود در شبکه صرفاً به خاطر وصل نبودن یک کابل ساده بوده است.
حتی اگر برای ارتباطات شبکه...
بررسی شبکهی محلی
همیشه قبل از بررسی اینترنت، ابتدا شبکهی محلی خود را بررسی کنید. بسیاری از مشکلات مربوط به اینترنت در حقیقت مشکلات مربوط به شبکههای محلی (LAN) هستند.
از بین همهی اینها، احتمالاً رایجترین مشکل مربوط به کابلها باشد. در نگاه اول شاید حرفم احمقانه به نظر برسد، اما نمیتوانم بگویم تا به حال چند بار پیش آمده که یک مشکل اساسی موجود در شبکه صرفاً به خاطر وصل نبودن یک کابل ساده بوده است.
حتی اگر برای ارتباطات شبکه...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.