متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

پزشکی علت افزایش سرطان ها بخاطر کاهش مصرف روزانه ادویه های معمولی است

  • نویسنده موضوع فاطم
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 210
  • کاربران تگ شده هیچ

فاطم

مدیر بازنشسته
سطح
39
 
ارسالی‌ها
6,888
پسندها
45,857
امتیازها
96,873
مدال‌ها
28
  • نویسنده موضوع
  • #1
نتایج نخستین مطالعه آینده‌نگر، وسیع و طولانی‌مدت ایران که روی بیش از ۴۴ هزار نفر و در مدت ۱۱ سال درباره ارتباط مصرف ادویه با کاهش خطر مرگ توسط پژوهشگران پژوهشکده بیماری‌های گوارش و کبد دانشگاه علوم پزشکی تهران انجام گرفته است در یک مجله معتبر بین‌المللی منتشر شد.

دستورالعمل‌های رژیم غذایی که شامل محدود کردن مصرف قند، چربی‌های اشباع و نمک هستند، ادویه‌جات را بهترین جایگزین برای حفظ طعم و سلامت غذاها می‌دانند. در ایران که خود صاحب عنوان «بزرگ‌ترین تولیدکننده زعفران» در جهان است، سالانه ۲۲۰‌ هزار تن ادویه مختلف مصرف می‌شود و بیش از ۲۲ میلیون خانوار ایرانی مصرف‌کننده این مواد ‌غذایی هستند.


اهمیت فوق العاده ادویه‌جات در حفظ سلامتی سبب شده که تاکنون مقالات علمی فراوانی در ایران و جهان...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا