- ارسالیها
- 6,888
- پسندها
- 45,857
- امتیازها
- 96,873
- مدالها
- 28
- نویسنده موضوع
- #1
نتایج نخستین مطالعه آیندهنگر، وسیع و طولانیمدت ایران که روی بیش از ۴۴ هزار نفر و در مدت ۱۱ سال درباره ارتباط مصرف ادویه با کاهش خطر مرگ توسط پژوهشگران پژوهشکده بیماریهای گوارش و کبد دانشگاه علوم پزشکی تهران انجام گرفته است در یک مجله معتبر بینالمللی منتشر شد.
دستورالعملهای رژیم غذایی که شامل محدود کردن مصرف قند، چربیهای اشباع و نمک هستند، ادویهجات را بهترین جایگزین برای حفظ طعم و سلامت غذاها میدانند. در ایران که خود صاحب عنوان «بزرگترین تولیدکننده زعفران» در جهان است، سالانه ۲۲۰ هزار تن ادویه مختلف مصرف میشود و بیش از ۲۲ میلیون خانوار ایرانی مصرفکننده این مواد غذایی هستند.
اهمیت فوق العاده ادویهجات در حفظ سلامتی سبب شده که تاکنون مقالات علمی فراوانی در ایران و جهان...
دستورالعملهای رژیم غذایی که شامل محدود کردن مصرف قند، چربیهای اشباع و نمک هستند، ادویهجات را بهترین جایگزین برای حفظ طعم و سلامت غذاها میدانند. در ایران که خود صاحب عنوان «بزرگترین تولیدکننده زعفران» در جهان است، سالانه ۲۲۰ هزار تن ادویه مختلف مصرف میشود و بیش از ۲۲ میلیون خانوار ایرانی مصرفکننده این مواد غذایی هستند.
اهمیت فوق العاده ادویهجات در حفظ سلامتی سبب شده که تاکنون مقالات علمی فراوانی در ایران و جهان...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.